1500 - 2000 arasi sol onden gelen ugultu

Raşit SAYGILI

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar dun aracimin yag yag filtresi mazot filtresi hava ve polen filtreleri degisti castrol yag konuldu usta araci test ettiginde balatanin bitik oldugunu ve degismessek volanti bozacagini soledi.

Simdi Benim sizlere sorum aracim 1500 - 2000 devirleri arasinda 1-2-3-4 vites hic farketmiyor bir ugultu yapiyor sol onden aracin on takimi komple sifir daha once bu ugultuyu duyaniniz varmidir.

Ayni zamanda direksiyonda herhangi bir sikintim olmamakla birlikte bozuk yolda aracin konsolunun altindan yani direksiyonun alt kismindan cok ufakta olsa bir tikirti geliyor.

Ilgi ve Alakaniz icin tesekkurler.

Iyi Forumlar Dilerim.

Teker rulmanı olabilir

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Üst devirde de yapıyor ama motor sesi yüzünden duyulmuyor olabilir mi? :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Olabilitesi yuksek tabi :)

Forum biraz ölümü banamı öyle geliyor.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 08:19 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 08:18 ----------

Bu arada aracın cok hos duruyor. Rabbım kazadan beladan korusun..

Olabilitesi yuksek tabi :)

Forum biraz ölümü banamı öyle geliyor.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 08:19 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 08:18 ----------

Bu arada aracın cok hos duruyor. Rabbım kazadan beladan korusun..

Bazı konular çok ilgi çekmiyor ya da insanların bilmediği bir konu olabiliyor kalabalık yapmak yerine yazmıyor olabilirler :D

Teşekkür ederim, bu aracın fıtratından dolayı kazaları var elbette hatta birini de ben yaptım ama gidiyor allaha şükür :D Ön tamponu falan biraz hasarlı yaptırıcam inşallah para bulunca :D

Dedıgın gıbı olabılır

Para bulup bıseler yaptırmak cok onemlı herkeste aynı durum soz konusu :)

Geri