10 May 2009 #11 H hkndvc Bilgi Girilmemiş evet biraz fazla gibi ama garantinin hatırına artık katlanacan
11 May 2009 #12 beyaz guvercin Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 3 Haz 2008 Mesajlar 5,646 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 44 bence normal filitreler orjinal olduğu için fiyatlar boyle yan sanayi takılsa yarı yarıya düşedi ama onlarda sağlıklı değil ben güvenmiyorum
bence normal filitreler orjinal olduğu için fiyatlar boyle yan sanayi takılsa yarı yarıya düşedi ama onlarda sağlıklı değil ben güvenmiyorum
11 May 2009 #13 hakan_yucel Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ara 2007 Mesajlar 1,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 kendin yaptırsaydın yarı fiyatına yapılırdı,ama servise göre normal yani
12 May 2009 Konuyu Başlatan #14 togay-casper Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Nis 2009 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 ya kendim yaptırırsam garantiden çıkıyomuş o nedenle mecbur serviste yaptırdık işte napıcaz garanti uğruna
ya kendim yaptırırsam garantiden çıkıyomuş o nedenle mecbur serviste yaptırdık işte napıcaz garanti uğruna
12 May 2009 Konuyu Başlatan #15 togay-casper Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Nis 2009 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 _eRAy_' Alıntı: oo resim güzel çıkmış Genişletmek için tıkla ... eyvalla kardeşim saolopel ambleminin yanında kim olsa güzel çıkar ya
_eRAy_' Alıntı: oo resim güzel çıkmış Genişletmek için tıkla ... eyvalla kardeşim saolopel ambleminin yanında kim olsa güzel çıkar ya
12 May 2009 Konuyu Başlatan #16 togay-casper Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Nis 2009 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 Mel-a-ku' Alıntı: ımzadakı yer de poyrazkoy heeeeeee, yoksa sen mi diktin oraya silahları... belki kök salar ağaç çıkar diye. Genişletmek için tıkla ... ben dikmedim time is money'nin kendi ürünü
Mel-a-ku' Alıntı: ımzadakı yer de poyrazkoy heeeeeee, yoksa sen mi diktin oraya silahları... belki kök salar ağaç çıkar diye. Genişletmek için tıkla ... ben dikmedim time is money'nin kendi ürünü