14 subat yaklaşıyorr.

yusufcuk_2-1.jpg
buna ne dersin.. bu yilin modasiymis ve bayanlar buna bayiliyormus..

yusufcuk....:kop::kop::kop:

gercekten bu yusufcuklar cok ılgı cekıcı dusunulebılır

ehliyet alıcam ben eşime
:D

Arkadaşlar ben kız arkadaşıma alıcam fikrim söyliyim tek bi adet gül + melek şeklinde bi kolye buldum onu alıcam :D
http://www.binaltin.com/melek-altin-kolye-fiyatlari-modelleri-usta-kuyumculuk-112.html
kolye bunun aynısı biraz daha ucuz 100TL. ankara panorada so chıc de satılıyo aynısı bide nazar boncuğu var bi kanadının içinde çok hoşuma gitti benim inşallah kız arkadaşımda hoşuna gider :)

Son düzenleme:
yaw ne alıcam bende bılmıyrum 1,5 sene bekar gezdım bıızm karıdan ayrıldıktan sonra sımdı bır kız arkadasım var ne alsam dıye dusunuyurm matkap alsam benı deler ben en ıyısı ps3 alıyım butun gun pes oynasın evde en azından dısarıya cıkmaz :D

geçen sene eşim doğum günümde almıştı. böcek fobim olduğundan onu takmak çin işkencesiydi :D Evime giren hırsıza sırf bunu götürdüğü için teşekkür ediyorum :D:D:D:D

Hırsıza plaket verseydik opelim.net ailesi olarak :D:D

terkedin karılarınızı kocalarınız sevgililerinizi:D:D:D:D

bızım kız bende motorsıklet ıstıyor
ulen nerden buldum ben bunu

sevgilime hediye alcağımı onlarmı belirlicek ya istediğim zaman hediye alırım tamamdır yok 14 şubat yok bu yok şu cart curt :D ßi gül bide anlamlı bi öpücük tamamdır bana göre :)

Altyapı, üstyapıyı belirlemiyor mu sonuçta aralarında da dialektik var ve buna bağlı olan şey ekonomi. Yani kısaca, bırakın hediye falan almayı, böyle şeyler sonuçta tüketim kültürü için yapılan şeyler. Kızdırmayın Karl Marx abimizi, sızlatmayın kemiklerini adamın :D :D.

Geri