• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

14 ekim salı kağıthane'de mangal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

C.C

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar biraz ani oldu fakat kağıthanede devamlı illegal buluşmalar ve mangal partileri yapanlar olarak bu akşam da ufak çaplı bir buluşma yapacağız
gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur.
saat:19.30-20,00 arası başlama, yer kağıthane kültür merkezi ilerisindeki park alanı, muhteşem köprü ve dere manzarası :D ay ışığı,haliç yakamozu,kanat ve bol sohbet...
1-ergin967
2-dragon (05356840454)
3-oki
4-c.c
5-hagi
6-

Bayanlar gelmiyor sanırım :(

Bayanlara göre bir yer değil :D

Bayanlar gelmiyor sanırım :(
başkan siz ben yetişemem dedinizya aslında eşinizi, mustafa abi ve nidayı da kapıp gelseniz çok iyi olurdu

......

Alibeyköyde olarak yer yakin.. Ama biraz geç kalsak sorun olurmu acaba_? :)) birde ilkkez sizlerle tanişicam :)

Alibeyköyde olarak yer yakin.. Ama biraz geç kalsak sorun olurmu acaba_? :)) birde ilkkez sizlerle tanişicam :)

geç kalırsan olmaz ortamda Ergin abi ve Yavuz olacak açkalma ihtimalin çok yüksek olur :]

sen serkana haber verdın mı oktay,ümite de ben haber vereyım belki gelir

aradım her ikisinide Serkan da Efe yi arayacaktı .

ok ben de umıtı aradım sız gorusmussunuz zaten bır de osmanı arasam mı kızıp duruyor sonra haber vermıyorsunuz dıye

geç kalırsan olmaz ortamda Ergin abi ve Yavuz olacak açkalma ihtimalin çok yüksek olur :]

dinime küfür eden bari müslüman olsa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri