130'u geçince uyarı sesi!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karbeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

karbeyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2007 model corsa D kasa 1.2 enjoy aracım var. Alalı 2 ay kadar oldu ve ilk kez uzun yola çıktım. Araçla 130 u geçtiğimde kapı açık olduğundaki sesli uyarıya benzer bir uyarı veriyor. Normalmidir ve nedeni nedir?

yol bilgisayarında ayarı vardır. doblo da görmüştüm istediğin km ye ayarlıyorsun geçince uyarıyor:)

kapamak yada ayarlamak için kontak anaktarını aç gösterge ışıkların yanınca anahtarı kapat sakın çıkartma bu sırada sinyal ve silecek kolunu kendine doğru 2-3 sn kadar çek.bip sesinden sonra ayarlamayı yapabilirsin.ben onun dışında yine kendi kendime bulduğum ikinci hatta üçüncü özellikleri de kullanıyorum bayinin bilmediği özellikleri keşfettim :)

kapamak yada ayarlamak için kontak anaktarını aç gösterge ışıkların yanınca anahtarı kapat sakın çıkartma bu sırada sinyal ve silecek kolunu kendine doğru 2-3 sn kadar çek.bip sesinden sonra ayarlamayı yapabilirsin.ben onun dışında yine kendi kendime bulduğum ikinci hatta üçüncü özellikleri de kullanıyorum bayinin bilmediği özellikleri keşfettim :)

corsa c de varmıdır böyle bişiy

Geri