13 şehit ...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
istikrarsızlık bu olsa gerek..
teslimiyetçilik bu.

Vatan için canlarını veren bu aslanların kanı yerde kalmaz. Onlara rahmet, millete başsağlığı diliyorum.

Biz millet olarak ne yapıyoruz?? Menfatimiz gereği sömürülen duygularımızın esiri olarak terörü masasına alıp muhattap olanlara oy veriyoruz ??
Biz millet olarak ne yapıyoruz? Pkknın köpekleri olan insanarın meclise girip bizi yönetmelerini izliyoruz ??
Biz millet olarak ne yapıyoruz?? Türban gibi laiklik gibi konularla kafalarımızı meşgul edip bu tarz hayati konularımızı görmemezlikten geliyoruz??
Ve biz miillet olrak ne yapıyoruz biliyor musunuz? Böyle acı kayıplar verdikten sonra görüntü resimlerimizi değiştirip kendmizce içimizi rahatlıyoruz ertesi güne kadar..

VE BENCE BİZ HİÇ BİR ŞEY YAP-MI-YORUZ

frown.gif
(((

Biz millet olarak ne yapıyoruz?? Menfatimiz gereği sömürülen duygularımızın esiri olarak terörü masasına alıp muhattap olanlara oy veriyoruz ??
Biz millet olarak ne yapıyoruz? Pkknın köpekleri olan insanarın meclise girip bizi yönetmelerini izliyoruz ??
Biz millet olarak ne yapıyoruz?? Türban gibi laiklik gibi konularla kafalarımızı meşgul edip bu tarz hayati konularımızı görmemezlikten geliyoruz??
Ve biz miillet olrak ne yapıyoruz biliyor musunuz? Böyle acı kayıplar verdikten sonra görüntü resimlerimizi değiştirip kendmizce içimizi rahatlıyoruz ertesi güne kadar..

frown.gif
(((

:alkis:doğru diyosun.elimiz kolumuz bağlaı resim koymaktan başka elimizden birşey gelmiyor birde birey olarak herbirimizi birer oyu var sandıkta rengimizi belli ediyoruz.cesur bağımsız politikalar istiyoruz ama halkın çoğunluğu rahat durumundan:confused:

arkadaşlar o zaman halkı girdiğimiz sohbet ortamlarında bilgilendirmemiz lazım. Bu işler öyle günlük aylık yapılıp bitirlecek işler değil ki?? bız vatanımızı kurtarmaktan usanırz ama mllet bu cennet vatan için hain pusu kurmaktan usanmaz...
Gelin daha zekice daha mantıklıca düşünelim...

frown.gif
(((

Daha ne yapacaz akpyi iktidar yaptık böylece terörle mücadeleyi %50 kaybettik akpyle bu terör bitmez dahada artar ama belliki milletin umrunda değil terör konusu umrunda olsaydı akpye oy vermezlerdi.Teslmiyetçiliği kabul ediyoruz demek.Bu şehitlerin hesabını ilk önce akpye sonra akpye oy veren milletemize sormak lazım akpye oy verenler vicdanınız rahatmı ???

Master sonuna kadar katılıyorum... Bu millet emin ol ki tarihte olduğu gibi inşallah vatanını kaybettikten sonra akıllanıp kurtuluş mücadelelerine girmez yine....

arkadaşlar o zaman halkı girdiğimiz sohbet ortamlarında bilgilendirmemiz lazım. Bu işler öyle günlük aylık yapılıp bitirlecek işler değil ki?? bız vatanımızı kurtarmaktan usanırz ama mllet bu cennet vatan için hain pusu kurmaktan usanmaz...
Gelin daha zekice daha mantıklıca düşünelim...
Çok haklısın ama halkın çoğunun en son istediği şeydir bilinçli olmak.O aç karnının ve günü kurtarmanın derdinde.Ateş düştüğü yeri yakıyor.MALESEF!!!Ben yazın birçok kez fabrika ortamında işçilerle çok kez konuştum.Herkesin gözü günlük ekonomik politiklarla boyanmış durumda.Yani boşa nefes tüketmeyelim.Belki birgün ateş kendi ocaklarınada düşerse(Allah korusun) anlarlar kazın ayağı nasılmış !!!

BU hükümete helal olsun ki bu milleti onurundan şeferinden o denli mahrum bıraktı ki bir poşet kömür için namusunu onurunu düşündğrmez olmuşş...
gözlerini parayla bürütten sonra tabiki ekonomiyi düşünür bu halk ama yazık çok yazık....

Çok üzülüyorum ve sinirleniyorum. Umarım olayları at gözlüğünden izleyen insanlar, yaşamın sadece odun, kömürden ibaret olmadığını anlarlar. Başımız sağolsun, Şehitlerimize Allah rahmet eylesin...

Geri