13 şehit ...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yazık, 13 tane Aslanımız daha şehit oldu, Şu Mübarek günde Allah (C.C.) bunu yapanlara en büyük cezayı verir İnşAllah...

Şehitlerimize Allah'tan rahmet sevenlerine ve milletimizin bir kısmına başınız sağ olsun diyorum. (diğer kısmına hiç bir şey olmadı siz üzülmeyin bakın ne güzel tv de popztar var ona devam edin diyorum)

Ülkemizi yönetenler terörü bitirme kararlılığını göstermedikçe terör bitmez,
köpeklerin başının suriyeden atılışı hatırlayın bir general , suriye sınırında tahammülümüz bitti gerekirse suriye ye gireriz dedi , birkaç gün gün sonra Mesut Yılmaz evet girebiliriz dedi arkandan cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de aynı şekilde konuştu 1 haftaya kalmadan suriye köpekbaşını ülkesinden attığını açıklamak zorunda kaldı şimdi , nerde o kararlılık hükümette .

Şehit kardeşlerimizin ailelerine Allah sabır versin inşa Allah.bu olayları yapan pkk ve diğer terör örgütlerini gazabına lanetine uğratır inşa Allah bu adamlar sadece bundan anlıyor.

Tayyip erdoğan rahatmı acaba şu an,ananı alda git demekle olmuyor bu işler yakında millet sana ananı alda git diyecek :mad: :mad: :mad: :mad: hatta ananı değil bac... nıda alda git diyecekler içim gitti yaaa 13 şehit :mad: :mad:

Şehitlerimize allah rahmet eylesin mekanları cennet olur inş...
BU ADAMLAR GELDİ GELELİ ŞEHİT HABERİ KESİLMİYOR HİÇ Bİ HÜKÜMETTE BU KADAR ŞEHİT VERİLMEMİŞTİ SUÇ TÜRK HALKINDA BUNLARA OY VERENLER DÜŞÜNSÜN ARTIK

Son düzenleme:
TÜRKE KALLEŞLİK YAPILMAZ
AY YILDIZIN ALTINDA BİRLİK BOZMAYA GELENLER ALLAHIN TOKATINIDA YER TÜRK,ÜN ŞAMARINIDA YER. HAYATLARINI EĞLENCEYE ENDEXLEMİŞ OLAN MEDYA MAYMUNLARINA SESLENİYORUM BU VATANIN İÇİNDE YAŞARKEN BU HAVAYI SOLURKEN HAYİNLİK YAPILMAZ MAZALLAH NEFESİ DÜĞÜMLENİR HAYİNİN...

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.....

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin.O serefsizlerinde şu mübarek günde, Allah BELALARINI VERSİN!!!!!!!

Bayram arefesi o ailelerin durumunu düşünelim ALLAH sabırlar versin ,ALLAH yapanların belasını versin , buna bir dur demenin zamanı çokndan geldi de geçti bile .

Şehitlerimize allah rahmet eylesin mekanları cennet olur Vatan hayinlerinede mezar olur bu dünya işallah ne söylüyecegimi bilemiyorum hepimizin başı sağolsun Şehitlerimizin Ailelerine ALLAH sabırlar versin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Şehitlerimize Allah'tan rahmet sevenlerine ve milletimizin bir kısmına başınız sağ olsun diyorum. (diğer kısmına hiç bir şey olmadı siz üzülmeyin bakın ne güzel tv de popztar var ona devam edin diyorum)

Ülkemizi yönetenler terörü bitirme kararlılığını göstermedikçe terör bitmez,
köpeklerin başının suriyeden atılışı hatırlayın bir general , suriye sınırında tahammülümüz bitti gerekirse suriye ye gireriz dedi , birkaç gün gün sonra Mesut Yılmaz evet girebiliriz dedi arkandan cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de aynı şekilde konuştu 1 haftaya kalmadan suriye köpekbaşını ülkesinden attığını açıklamak zorunda kaldı şimdi , nerde o kararlılık hükümette .

abd den izin almadan wc yok bunlara yakında yatmak içinde izin isterler.:mad:

hep demişimdir ciller olsaydı böyle olmazdı.
bir ermeni için sokaklara dökülen hepimiz ermeniyiz diyen ermeliler buyrum bakın ermeni terör örgütü asalanın destekledigi bu köpeklere.

şimdi sınır ötesi harekat gündemde yalan valla billa yalan halkı galyana gelmesin yüregine bi parça su serpilsin diye oyun sınır top atışları altında
ve ilkkez gördüm türk helikopteri skorski ler tam teçsisatlı ucaklar bile bombalamış nereyi boş hedefleri
kampları vurun kampları. tabi geçek yönetici abd babanız izin veririse.

tek yaptıkları herzamanki konuşmalar.cumhurbaşkanına sorduklarında "göreceksiniz" yanıtını veriyor.neyi göreceğiz???alaycı bir ifade!!!

Geri