13 şehit ...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Resimlerde herşey açık 10 yılı aşkın suredik PKK ile yaptığımız mucadele ve her istikrar döneminde onu hortlatan kuvvetler..
Bir şehitliğimizden resim.
seh5rx7.jpg

Ve dün verilen gazi ve şehit aileleri iftar yemeğinden fotograflar.
39613295gy0.png

27157779nc5.png

Gök kubbenin altında yatar, al kan içinde,
Ey yolcu, şu toprak için can veren erler.
Hakk'ın bu velî kulları taş türbeye girmez,
Gufrâna bürünmüş, yalınız Fâtiha bekler...M.Akif Ersoy

Şehitlerimiz ruhlarına Fatiha okumayı, Gazilerimize de minnet duymayı hiç bir zaman unutmayalım..
Tekrar başımız sağolsun.

tamamdır öfkene hakim olamamıssın ama lazlara hakaret yapmayın forum kurallarına yakırı
hepimizin sinirleri bozuldu basımız sağolsun

04- Kişiler hakkında Küçük düşürücü yazılar yazmak, resimler yayımlamak kesinlikle yasaktır.
evet tutamadım öyle yazdım özür..değiştim yazıyı

terörü lanetliyorum. bu vatan hepimizin. ayrımız gayrımız yok. ancak bölmek isteyen varsa görülecek hesabımız var demektir. ben ve benim gibiler burda oldugu sürece bu vatanın kutsal toprakları türkten baskasına yar olmayacaktır

artık yeter ya kac kardesimiz daha ölücek artık bişiler yapsınlar tvlerde hep aynı yalan ölen o kadar insanın arkasından geniş cağlı operasyon basladı. diolar ben artık laf değil somut seyler görmek istiorum :mad: :mad:

artık yeter ya kac kardesimiz daha ölücek artık bişiler yapsınlar tvlerde hep aynı yalan ölen o kadar insanın arkasından geniş cağlı operasyon basladı. diolar ben artık laf değil somut seyler görmek istiorum :mad: :mad:

TV'ler son dakika olarak girdi, kimisi alt yazı ile. ama maaşallah hepsi eğlence, magazin devam etti. Böyle bir gunde yayın akışı kesmeleri ve milli programlar yayınlamaları gerekirdi.. Ama duyarsız ve tepkisiz bir toplum olduk ne yazik ki..Çok acı bir durum..
Toplumsal yozlaşma gözler önunde..Sonumuz hayır olsun.

TV'ler son dakika olarak girdi, kimisi alt yazı ile. ama maaşallah hepsi eğlence, magazin devam etti. Böyle bir gunde yayın akışı kesmeleri ve milli programlar yayınlamaları gerekirdi.. Ama duyarsız ve tepkisiz bir toplum olduk ne yazik ki..Çok acı bir durum..
Toplumsal yozlaşma gözler önunde..Sonumuz hayır olsun.

:mad: :mad: :mad:

Ne yaparsan yap; İnsan 7 sinde neyse diye başlayan atasözü....:mad:

Ama ağlamamak elde değil yaaa :cry: :cry: :cry:

yazık cok yazık allahtan rahmet yakınlarına bassaglıgı

Yeter Artık!!!Neyi bekliyoruz!!!BİR ŞEY YAPMALI!!!:mad::mad::mad:

Allah en iyisini bilir kökleri kazınır inş.herkes TSK güveniyor..güvenmeliyiz..Askerimize Allah güç versin..

Son düzenleme:
Geri