13 şehit ...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
okadar çok şey yazmak geliyoki içimden ama bu öfkeyle forumdan atılmak istemiyorum.. Şehitlerimizin ailesine Allah'tan sabır diliyorum.. Başımız sağolsun..

kendime hakim olamıyom ya aksam aksam aldığım en kötü haber bu ya keşke saka olsa ya komando bunlar ya inanmıyorum yazık cok yazık

Dış güçlerle beslenen, ağır silahlar verilen, gerekli teknoloji sağlanarak telsizlerimizi dinlemeyi öğrenen, vatanı bölmeye çalışan (ki onlarda o beyin yok)
(ve affınıza sığınarak) it sürülerine diyeceğim şudur;

Allah Sizi Kahretsin, Allah Belanızı Versin!!!!

Allah rahmet eylesin.Kanları yerde kalmayacak mehmetçiklerimizin unutmasın o ş...fsizler.

Şehitlerimizin Ailelerine ALLAH sabırlar versin, Başımız Sağolsun...

Birkaç gün önce, kız yurdunda BAŞBAKAN ımıza bir kız öğrencimiz, neden bu kadar çok şehit veriyoruz diye sorduğunda, BAŞBAKAN ımız, Şehit sayımız fazla değil, önceki yıllarda daha çok şehit veriyorduk dedi...

ve sadece 2 gün sonra ortaya çıkan TABLO düşündürücü...

YETER ARTIK...:mad:

mekanları zaten cennet onların..allah geride kalan ailelerine sabırlar versin..ve diğer geride kalanlar yani bizlerede acısın..bu kafa bu zihniyetle geride kalan bizlere allahım yardım etsin

iş çığrığından çıktı.. üç beş köpekle başedemeyecek kadar aciz miyiz biz. gerçi başbakanımıza göre 1994 e göre daha az şehit veriyormuşuz... :mad:
sorun yok demek istememiştir inşallah..

Meclistekiler Siz Gidin Abd'nin onun bunun yalakaliğini usakliğini yapmaya devam edin...Nasil Olsa Birgün Sizinde Caniniz Yanacak

iş çığrığından çıktı.. üç beş köpekle başedemeyecek kadar aciz miyiz biz. gerçi başbakanımıza göre 1994 e göre daha az şehit veriyormuşuz... :mad:
sorun yok demek istememiştir inşallah..
ya illa şehitmi verecez olmuyomu yani şehit vermesek 1 veya 10 ne farkeder şehit sayısı.Pkknın yeri belli kuzey ırak oraya girecen dağıtacaksın sonra gelip başta osman aydemirdimir gaydemirmidir nedir ondan baslıyacan içtekileri dağıtacaksın:mad: :mad: :mad: bu kadar basit anlamadınmı halen Tayyip erdoğan ?? :mad: :mad: :mad: hiç bi şey bu kadar koymamıştı bana

Son düzenleme:
ya illa şehitmi verecez olmuyomu yani şehit vermesek 1 veya 10 ne farkeder şehit sayısı.Pkknın yeri belli kuzey ırak oraya girecen dağıtacaksın sonra gelip başta osman aydemirdimir gaydemirmidir nedir ondan baslıyacan içtekileri dağıtacaksın:mad: :mad: :mad: bu kadar basit anlamadınmı halen Tayyip erdoğan ??tayyip erdoğan rizelimiydi lazdı demi ne kadarda belli ediyo laz oldugunu :mad: :mad: :mad: hiç bi şey bu kadar koymamıştı bana
tamamdır öfkene hakim olamamıssın ama lazlara hakaret yapmayın forum kurallarına yakırı
hepimizin sinirleri bozuldu basımız sağolsun

04- Kişiler hakkında Küçük düşürücü yazılar yazmak, resimler yayımlamak kesinlikle yasaktır.

13 şehit ya dile kolay bütün Türkiyenin başı sağ olsun
bu Abd , yunanıstan , italya gibi Türkiyenin düşmanları olduktan sonra bu pkk bitmez
Abd:Pkk nın silah ve mühümmat destekçisi
yunanıstan : lojistik destek , askeri eğitim pkklılara
İtalya : pkkya mayın ve patlaycı destegi
Suriye : yardım ve yataklık maddi destek
İran ve Irak : yardım yataklık hatta kucak açmış lar
bunların hepsinin taaaaaaaaaaaaaaaaaa

Geri