13 şehit ...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bayram arifesinde çok kötü oldu. Allah(c.c) ailelerine sabır versin, mekanları cennet olsun ŞEHİTLERİMİZİN.

Stratejik ortağımız olanlar, terörü dünyada kınıyoruz diyen, silah satarak ekonomisini duzeltmek için TERÖR'ün başını çeken ABD'ye ve onun uşaklığını yapanlara lanet olsun.

Geçmiş dönemde terör sadece dağda idi artık tüm şehirlerde.Hatta ülkeyi yönetenlerin içinde. birileri dur demeli..

Şehitlerimizin kanı yerde kalmamalı.
Türk Milletinin başı sağolsun.

mekanları cennet olsun ...Allah geride kalanlara sabır versin...:(:(

Allah Rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar diliyorum.
Ülkemizi ne hale getirdiler çok üzülüyorum çok

defc98c38c.gif

Şehitlerimizin Ailelerine ALLAH sabırlar versin, Başımız Sağolsun...

Bizi bu hallere düşürenlerin allah belasını versin diyorum başkada bişey demiyorum.

Türkiye ne zaman düzlüğe çıksa bişeyler düzelmeye başlasa bu PKK belası beliriyor.Arkadaşlar dostumuz yok.Türkiye'yi çekemeyenlerin desteğiyle ortaya çıkıyor bu olaylar.Ama türk milleti bunların üstesinden gelmeyi,daha önce tarihinde gösterdiği gibi gösterecektir.
Şehitlerimizin ruhları şadolsun.

kim demiş dostumuz yok koca abd varya ..

:mad:

:mad: :mad: :mad:yıldıramazlar :mad: :mad: :mad:
DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KAN BUNA İZİN VERMEZZ..

nasıl oluya 13 sehit nasıl verile biliyor böyle bir kayıp ya su operasyonları hava destekli yapmıyolar sonra bizim mehmetler şehit oluyo ailelere sabır versin inaşşalh kanları yerde kalmaz

Tayyip erdoğan rahatmı acaba şu an,ananı alda git demekle olmuyor bu işler yakında millet sana ananı alda git diyecek :mad: :mad: :mad: :mad: hatta ananı değil bac... nıda alda git diyecekler içim gitti yaaa 13 şehit :mad: :mad:

Şehitlerimize allah rahmet eylesin mekanları cennet olur inş...

Geri