13 Haziran Cuma akşamı TonTon Buluşması. Makyajlı sticker'lar da cabası. ((:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GNSpower

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Dostlarım cuma akşamı yine TonTon Baba'da buluşup pazartesi tadı damağımızda kalan buluşmamızı tekrarlamaya ne dersiniz? Ayrıca makyajlanan sticker'larımızı da dostlarımıza da dağıtacağız. ((:

Katılımcı listesini bu mesajda paylaşacağım.

1. MeRt
2. GNSpower
3. Dartwider
4. Umut hoca
5. Nihat
6. OGOKTAS
7.

Ynt: 13 Haziran Cuma akşamı TonTon Buluşması. Makyajlı sticker'lar da cabası. ((:

dancee

Ynt:

Sticker isteriz sticker isteriz :)

Saat kaç gibi buluşuruz, akşam 9:30-10 gibi ևanakkale'den ailem gelecek. Onları almaya  otogara gitmem gerek. Ayaküstü uğramaya çalışacağım. (8-9:30 arası)

Ynt:

Bir pasta götürün doğum günümü kutlayın.  En büyük payı doğan a verin. Bülent abim de mumlara üf desin.

Ynt: 13 Haziran Cuma akşamı TonTon Buluşması. Makyajlı sticker'lar da cabası. ((:

Umut Hoca link' Alıntı:
Saat kaç gibi buluşuruz, akşam 9:30-10 gibi ևanakkale'den ailem gelecek. Onları almaya  otogara gitmem gerek. Ayaküstü uğramaya çalışacağım. (8-9:30 arası)

Yine 8 civarında herkes orada olur diye tahmin ediyorum. (:

Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
Bir pasta götürün doğum günümü kutlayın.  En büyük payı doğan a verin. Bülent abim de mumlara üf desin.

Oo keşke onun yerine sende gelseydim Yavuzcum, hep beraber kutlardık doğum gününü. ((:

Ynt:

GNSpower link' Alıntı:
Oo keşke onun yerine sende gelseydim Yavuzcum, hep beraber kutlardık doğum gününü. ((:

Keşke gelebilseydim Doğan. Sizin gibi değerli arkadaşlarla 1 dk görüşmek bile inanılmaz zevki olurdu.

Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
Keşke gelebilseydim Doğan. Sizin gibi değerli arkadaşlarla 1 dk görüşmek bile inanılmaz zevki olurdu.

İnşallah bir araya geleceğiz Yavuz. (:

Haydi ahali. Yok mu arttıran, keyifli muhabbete katılan? ((:

Geri