13.000 TL ye araba???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eRaGoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üzerine 1.0000 tl daha koyarak hyundai accent admireler var 1.3-1.5-1.6 gibi modelleri var 2003-2006 arası klimalı airabaglı hemde yedek parçası ucuz... onlara bakabilirsiniz veya hyundai getz de olabilir getz de güzel çünkü çok seri hızlanması falan ama cLio-aLbea falan bakmayın derim ben kullanan biri olarak önceden bizde de vardı 2 sinin de yeni kasaları hiç te memnun değildik...

Accent admire bu paralara yüksek modelli uygun bi araç

94 model astra sw verelım:)

Neden hiç kimse ford focus veyada corolla demiyo acaba.Ama 15,000 olsa kotanız çok daha iyi araçlar alınır.Bu arada ben de bu fiyat aralıklarında temiz bi aile arabası arıyorum.

Neden hiç kimse ford focus veyada corolla demiyo acaba.Ama 15,000 olsa kotanız çok daha iyi araçlar alınır.Bu arada ben de bu fiyat aralıklarında temiz bi aile arabası arıyorum.

aile arabası arıyorsanız uygun fiyata benim arabayı veriyim yaza arabasız kalma:D

13-15 bine senin araca vereceklerine astra classic alınır :)

bence lpg ye bulusacagınıza 2004-05-06 model dizel ford fiesa dusunebılırsınız:D

2-3 bin daha ekler astra cd alırdım

aile arabası arıyorsanız uygun fiyata benim arabayı veriyim yaza arabasız kalma:D
Kardeşim senin araban maşallah temiz ve hoş araba.Fakat ben modeli biraz daha düşük olsun istiyorum.

sümbül al diesel :)

Geri