İstanbuldaki arkadaşların organizasyonu bizleri gururlandırdı,geçen sene istediğimiz bütünlüğü sağlayamadık ama bu sene gereken katılımı sağlarız diye düşünüyorum.
Biz honda-team olarak 15-20 araba kesin olarak gitmeyi düşünüyoruz bunu techturkey ankara olarak bütünleştirip çok daha geniş katılımlı,gerçekten ses getirecek haber olacak nitelikte bir buluşma yapalım derim..
Bu konvoy ve şehitlik ziyaretinde geçen seneki organizasyonu yöneten,destek veren emek veren Kürşat,Ahmet,Çağlar,Tünay ve adını unuttuğum kardeşlerimizinde yine destek olacaklarını umuyorum..
Haydi Ankara...
Bu resim forum düzeni için küçültürmüştür. Orjinal boyut için buraya tıklayın.![]()
![]()
Buluşma Yeri: İstanbul Yolu A City AVM Otopark'ı ve yan taraftaki geniş otopark alanı..
Buluşma Günü: 11 Temmuz 2010
Buluşma Saati: 10:30
Gidilecek Yer: Cebeci Şehitliği
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=57811
kardeş sitemiz techturkey forumundaki arkadaşlar böyle bir organizasyon düzenlemekte,siteden bir cogumuzun illaki haberi olacaktır fakat sadece opelim.net e giren üyelerimiz için bilgi amaçlı acıyorum bu konuyu
gelin bizde opelim.net olarak arkadaşlarımızı yalnız bırakmayalım!
belki bu pazar günü televizyonlardan internet sitelerinden istanbulda yapılan konvoyu gördünüz ve keşke ben orada olsaydım dediniz
gelin bizde haklarını hiçbir şekilde ödenmeyecek şehitlerimizin yanına gidip dua edelim
hemde bu ülkenin sahipsiz olmadığını gösterelim
emniyetten destek gelecektir yol konusunda büyük ihtimalle
gelmek isteyen buraya adını yazsın ben genel listeye eklerim.
araba markası modeli motoruydu o şu bu yok herkes gelsin lütfen bu buluşmaya.
hadi bakalım opelciler

hadi bakalım ankara
15-20 arabayı yüzlerle ifade edelim
Son düzenleme: