Bursa da gagalini diye bir yer var mı? Varsa orda sahne alacakmış![]()
Olmamı

http://www.dijimecmua.com/bursa-elite/101/index/83591_gagalini-bursa/
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursa da gagalini diye bir yer var mı? Varsa orda sahne alacakmış![]()
arkadaşlar uludağda gideceğimiz yerdeki fiyatlar kısaca şöyle:
ET 1kg.....................24ytl
salata.....................3ytl
turşu.......................3ytl
ızgara (domates,biber,soğan)...........3ytl
yoğurt.....................1ytl
patates kızartması.........3ytl
rakı 70lik..................40ytl
rakı 34lik...................25ytl
rakı 20lik....................20ytl
rakı tekirdağ 35lik..........30ytl
villa doluca 70lik............30ytl
villa doluca 35lik............20ytl
şarap yakut 70lik..........35ytl
şarap yakut 35lik..........25ytl
bira..........................4ytl
meşrubat (kola,fanta,meyvesuyu).....2ytl
%10 servis ücreti var.
Hadi hayırlısı Artık son Haftaya girdik Rakamlar kesinleşirse bence üst katta sadece bizler olsak daha hoş olur
Bence üskatı doldururuz abi![]()
arkadaşlar bugune kadar bekledım bakalım durum ne olucak ne yapabılecegım dıye,çok üzülerek ben ve kız arkadaşım son anda olan bır olumsuzluk yuzunden gelemıyoruz...
biliyorum fikiri ortaya atan bendim ekstradan herkes bilir bu buluşma için ne kadar heveslendiğimi ve inanın şu mesajı yazarken içim acıyor!
ama son dakikada benim dışımda gelişen bir sağlık problemi dolayısıyla izmir dışına çıkamıyorum çok üzgünümumarım benı affedersınız,ama yinede belkıde umutlandırmak ıstemem ama son ana kadarda ben umudumu yıtırmıyorum belkı gelebılme sansım dogar..sizlere iyi eğlenceler,benım ıcınde eglenın sizlerle uludagda bırlıkte olmak nasıp degılmıs,ama şu işleri halledeyım ilk önce bursada kı arkadaslarımı gormeye ordanda ıstanbula devam edıcem,herkesten tekrar özür diliyorum..
inanın bahane yada başka birşey değil ama yeni yıl biraz şanssız başladı benım acımdan anlayıslı olacagınızı umuyorum![]()
ayrıca 4 yıldızlı bır otel buldum konaklamak ısteyen arkadaslar ıcın cıft kısılık oda fıyatını 150 ye cektırebıldım ve baya guzel bir otel eger kalmak ısteyen olursa kendım gelmesem bıle organızasyon ıcın ne yapılması gerekıyorsa yıne yaparım.otel hakkında bilgi almak isteyen arkadaslar eger ısterlerse yardımcı olurum...
çok üzgünüm inanın...![]()
![]()
![]()