• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

10p042 - Meşhur Müşürlerimiz - (drwaverunner)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drwaverunner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

drwaverunner

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar,

Çoğumuzun çağrıldığı müşür değişimi (kampanya kodu - 10p042) kapsamında sizler için hazırladım.

Siyah olan fren müşürümüz, beyaz olan da debriyaj müşürümüz. Değişim sonrası da yazılım güncellemesi yapılmıştır.

Fren ve Debriyaj Pedal Konum Sensörlerinin Değişimi Uygulama fotoğrafları:

image1m.jpg

image2cyn.jpg

image3tx.jpg

image4ca.jpg

image5mx.jpg

image6ni.jpg

Ynt: 10p042 - Meşhur Müşürlerimiz - (drwaverunner)

güzel bir uygulama olmuş güzel açıklamışsınız teşekkürler

Güzel çalışma yapmışlar tebrikler

arkadaşlar aracımı ocakta aldm geçen ptesi servise gittiğimde aracımda hiçbir kampanya çıkmadı sadece akü kapaklarını sıkılması gibi birşey vardı acaba bu kampanyalar çoğunlukla 2010 modeller içinmi?

Her model için geçerlidir...Bu kampanyalar şase numaralarına göre takip ediliyor.Eğer aracınızda değişmesi yada guncellenmesi gereken bir şey varsa GM sisteme giriyor.Sistemdende servislerin ekranına düşüyor böylelikle servise çağırılıyoruz

o zaman tamam benm şasi numarasından kontrol yapıldı tek akü ile ilgili birşey çıktı o zaman bir problem yok demekki sağolun

Rica ederim

valla kimsenin servise çağırdığı yok kendin gidip öğreniyorsun ben yarın yine arıycam parçam geldimi diye bu arada bu uygulamanın aynısı benim aracada yapıldı..

aynısı benim araca 1 ay önce yapıldı sadece fren müşiri değişti(araç otomatik olduğundan) şimdide akü kapağının çıktıktan sonra tekrar sabit lemnemesi durumu için çağırdılar pazartesi onun için gidecem (araba iyice lego gibi oldu tak sök )

Geri