Arkadaşlar birsüredir aracın şehir içi yakıt tüketiminden rahatsızım.durmadanda LPG yi takan yere ayar yaptırmaya gidemiyorum.gitsemde açıkcası pek fazla bi değişiklik olmuyor.havaların soğuk olması ve trafiğe girmemden dolayı bir miktar fazla yaktığını düşünüyordum.ancak h.sonu istanbula gittim.LPG deposu komple boştu.konya yolundaki mogazdan doldurdum.25,82 lt gaz aldı.özellikle aracı zorlamadım.dur kalk yapmadım.saatte ortalama 105 km hızla 254 km yol gittim.gaz bittiği yerden itibarende 2 adet istasyona girdim gaz yoktu taa izmite kadar benzinle gittim.bu arada net olarak olmasada benzindede ibra biraz fazla indi sanırım.
sizce gaz yakma değerleri çok değilmi? 10 lt/100km zormala yok, dur kalk yok.hertürlü bakımı yapılıyor.çokda dikkat ederim herşeyine.hatta öntakımları yeni değişti, yazlık lastiklerimi taktım.yağ değişimi buji değişimi, buji kablo değişimi, filtre değişimi bin km önce oldu.daha ne yapacaz anlamadımki?
sorun ne olabilir?
sizce gaz yakma değerleri çok değilmi? 10 lt/100km zormala yok, dur kalk yok.hertürlü bakımı yapılıyor.çokda dikkat ederim herşeyine.hatta öntakımları yeni değişti, yazlık lastiklerimi taktım.yağ değişimi buji değişimi, buji kablo değişimi, filtre değişimi bin km önce oldu.daha ne yapacaz anlamadımki?
sorun ne olabilir?