102.920 HP (yüzikibindokuzyüzyirmi)

ne güsel oyuncaklar yaa :)

gemiler hakkında öğrenmek istediğiniz bişey varsa yardımcı olabilirim 4 yıllık tecrübem var uluslar arası deniz taşımacılığı...!

denizciler (asker) bildiğimiz nizamiye'ye Lumbarağzı diyor. Bu lumbarağzı gemiye inip binerken kullanılan yermi ? Bir kaptan'a sormuştum geminin kıçı demişti.

gemiler hakkında öğrenmek istediğiniz bişey varsa yardımcı olabilirim 4 yıllık tecrübem var uluslar arası deniz taşımacılığı...!

ufak bi fark var ama meslektaş sayılırız ben de yatta çalışıyorum. hemen sancağımızdaki yat 400 lt yağ kullanıyo iki makina için.makina dairesinden iskeleye varile pompalıyorlar onlar da

evet gemiye giriş noktası diye biliyorum ben de binerken geçtiğin köprüye de pasarella denir karışmasın

be gemi motoru gördüm ama bu denli büyüğüne görsemde inanmam.. ohaaa der geçerim, üstünde durmam :)

benım parmaklarım taktıgım yatagı 3 kişi takıyor:eek: :)

Torku anlıcağımız dilden hesap edelim :)

1 nm = 0.74 lb/ft ise 5.608.312 lb/ft = 7.578.800 NM TORK

Son düzenleme:
denizciler (asker) bildiğimiz nizamiye'ye Lumbarağzı diyor. Bu lumbarağzı gemiye inip binerken kullanılan yermi ? Bir kaptan'a sormuştum geminin kıçı demişti.
lumbar ağzı güverteyle after bady arasındaki ambar giriş kapağının oraya denir..! kaptan sallamış asker doğru diyor

Geri