100 w'lık ampul zararlımı

asTRa' Alıntı:
Alper im sen bari yapma

abi sinir oluorum:)herkes farları dikmiş yukarıya karşımdan geliolar kör oluorum.napiyim.ama doru bazı normlara uygun deil. 100 w lik ampüller aslında kullanmamak gerek.benim sisler zırt pırt patlıo kısa ömürlü yani.

tesisatı bırak karşından geleni düşün uzun yolda kör ediyosunuz milleti kaç kişi far gözünü alıp biyerlere uçtu iyi görüntü güzelde sonunda herkes can taşıyo

GUARDIAN' Alıntı:
tesisatı bırak karşından geleni düşün uzun yolda kör ediyosunuz milleti kaç kişi far gözünü alıp biyerlere uçtu iyi görüntü güzelde sonunda herkes can taşıyo
arkadaşlar benden başka sürücülerin ve arabamun refahını düşünerek osram marka florasan ampül ısmarladım yarın alcaam takcam şu an hangi ampuller var derseniz orjinal opel servisinden aldığım ampuller var(birkaç gün önce gece yola çıktım 100w'lık ampuller hiç göstermiyordu hava yağmurlu olduğundan ve inşallah bu yazda xenon almayı düşünüyorum)

:alkis: :alkis: :alkis:

piyasadaki 100w lık ampullerin hepsi çin malı ben osram yüzde 30 daha fazla ışık veren ampulünü kullanıyorum trafikte güzel görüntü yerine güvenliği düşünmeni tavsiye ederim trafik oyun bahçesi diildir yasalar da bunun içindir

philips diamond vision yada osram silverstar modelleri iyi diye duymuştum..
bende bunlardan takmayı düşünüyorum.. zannedersem 55 wattlıkları da var

arkadaşlar ampulleri taktım ama osram alamadım ısmarladığım yer osram gelmedi dedi ama mtech geldi dedi bi denedin orada çok güzeldi bende o hevesle osramlardan vazgeçip mtech leri aldım 4750 kelvin renginde ışık veriyo baya iyiler
ğğğ.gif
yy.gif
nasıl güzel mi??

Tesisatı yakarsın dikkat et

kesinlikle zararlı!aşırı ısındığı içinn farın içini karartıyoo!
+ arabanın farları plastikse yanma(kararma)hatta far iç kıısmlarında yanma erime yaptıgını söylediler...Tavsiye etmiyorlar plastik camlılara....

valla bu far işi önemli yolda çok rahatsız ediyor benim arabanın uzunları bile rahatsız etmiyor adamları

Geri