100 w'lık ampul zararlımı

fastest89

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar forumda daha önce başka bir kouda sormuştum 100 w'lık ampuller arabanın elektrik tesisatını yakar diyenler oldu bende ampulleri arabadan çıkarttım ama eskileride sapsarı iğrenç bi görüntü çıkardı ortaya şimdi benim sorum şu; ben bu 100W'lık ampullari takmak istiyorum tekrar ama elektrik tesisatına zarar verme olasılığı nedir?? yani çok da önemli bir soruna yol açar mı? ben 100W'lık ları takmak istiyorum yardım edersenis sevinirim...:help::help::help:

şahsi fikrim:) elektrik tesisatına zarar vermez.

ama gece karşıdan geleni rahatsız eder

merceksiz ise evet

bence de karşıdan gelenlere zarar verebilir...

100wlik ampüller legal mi?

burda degil de...

100 w Ampuller ECE R37 Standartlarına uygun değil.
Kısacası illegal

100 wattlık ampüller legal değil ancak denetim olmadığı için takanlar problem yaşamıyor. ayrıca karşıdan geleni gerçekten rahatsız ediyor. aracın elektrik tesisatına zarar veriyor ancak araç üzerinde röle var ise tesisata pek yük bindirmiyor. ayrıca bu ampüller far içinin çabucak siyahlaşmasına neden olur ve farın içindeki nikelajlı kısıma yüksek ısıdan dolayı zarar verebilir.

bende karşıyım aynı şey olmadığını biliyorum ama bende beyaz ampul alim dedim sonra bigün gece karşıdan gelen bi arabadan feci rahatsız olduğum için yapmadım
çünkü durup onun geçmesini bekledim
bana yapabilecek bişey kalmadı gözlerim kamaştı
hareket etsem geleni görmüyorum
çok sakıncalı bencee
ama katılıyorum görüntü harika

Tesisatı yakan birini görmüştüm sanayide ama her zaman olacak diye bi kural yok tabiki ...

Geri