10 yaş üstü kasko

DOĞANAY06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:mad:arkadaşlar benım aracım 95 model sanırsam 10 yaşından buyuk araçlara kasko yapmıyorlarmış bızım kı araba degılmı hepsınınde tekerlegı var yanı:mad: yapsalar bıle çok para ıstıyorlar acaba bunu nerden ogrenebılırım ne kadar fiyat ıstedıklerını neler lazım oldugunu birde mesela ben aracımın sadece lastıklerını ve jantlarını kasko yaptırmak ıstıyorum boyle bı şansımız var mı ama ben aracımı full yapmak ıstıyorum

ben ful kaskolu biniyorum herhangi bir sigorta şirketide bana olmaz demedi. 720 tl başak groupama full kasko.

Tabiki yapıyorlar ya.. Arkadaşımdaki 95 astra F onda var hatta, dün telefon etti aracı çekmeye geldiler...aa ama şöle bir durum var eleman yaptıralı ne kadar zaman oluyor onu bilmiyorum.

ben ful kaskolu biniyorum herhangi bir sigorta şirketide bana olmaz demedi. 720 tl başak groupama full kasko.

arkadaşım senın aracın 11 yaşında onda sorun yok benım arabam 14 yaşında kımse yapmaya yanaşmıyor sadece jantları yaptırabılıyor muyuz pekı

Yaş itibarıyla 10 yılı geçmiş araçlara kasko yapılmıyor. Ancak şöyle bir istisna var , 10 yıldan önce araca sürekli kasko yapılmışsa araç 10 yıllık olduğunda ve sonraki yıllar içinde kaskoya devam ediliyor diye biliyorum. En doğru bilgiyi bir kasko şirketine danışarak öğrenebilinsiniz.

Yaş itibarıyla 10 yılı geçmiş araçlara kasko yapılmıyor. Ancak şöyle bir istisna var , 10 yıldan önce araca sürekli kasko yapılmışsa araç 10 yıllık olduğunda ve sonraki yıllar içinde kaskoya devam ediliyor diye biliyorum. En doğru bilgiyi bir kasko şirketine danışarak öğrenebilinsiniz.

yapı kredı yı aradım onlarda kasko ıle ugraşıyorlarmış ama çok ucuk fıyat ıstıyorlar

1500lira civarı istiyorlarsa normaldir..

1500lira civarı istiyorlarsa normaldir..

dun aradım 2100 tl ıstedıler arabamın degerınıde 6400 dedıler bu ne bole oldu fıyatına sayıyorlar arabaları(yapı kredı degıl başka bır fırma 6400 dedı)

Doğru bilgi.

benim 2003arabama 1470lira istediler, 1300e yaptırdım.. model düştükçe risk artar, araçtaki sorunlara bağlı kaza olasılığı artar, yolda kalma olasılığı ve çekici çağırtma olasılığı artar, cam değişimi olasılığı artar, kaza durumunda onarım maliyeti artar.. bu nedenlerden dolayıda sigortalama bedeli artar. yani kasko bedeli, yaşla ters orantılı.. mesela benim aracın 2006 modelini 850liraya sigortalıyorlar, ama benden 1300lira aldılar..

Geri