10 lt Mazot kaç Dakikada dolar? :D

bende bıraz once 50 lıralık mazot aldım usttekı tl kısmı mubarek ucuyo ucuyo:) alttakı lıtr kısmı yerınde desılıtrlerı saycaktım nerdeyse teker teker:)
ama suda var ısık yanıyodu aldım 50 lıra oldu yarım depo:=) benım arabam benı cok sevıyo:)

arkadaşlar akaryakıt pompalarında hava basma diye bi olay kesinlikle yoktur. ayrıca pompanın markasına veya modeline göre dakikada ortalama 35-36 litrelik debiye sahiptirler (tabi pompanın tabancası sonuna kadar çekiliyse)

ankarada benim benzin aldığım istasyonların ödeme yerlerinde ekran var ve pompanın bir numarası var eğer pompacının başında beklemek istemiyorsanız ve gittiğiniz yer böyle bir yerse pompacıya pompanın numarasını soruyorsunuz ve içeriye ödeme noktasına gidiyorsunuz ve kasadaki kişiye x nolu pompa diyorsunuz oda ekrana bakarak ne kadar benzin aldığınızı görüp ona göre kredi kartından o kadarlık çekim yapıyor.bundan sonra benzin alırken dikkat edin her zaman aynı yerden benzin alıyorsanız ve benim tarif ettiğim gibi bir sisteme sahipse pompacının başında bekelmenize gerek yok

Ben devamlı OPET kullanıyorum ve OPET'lerde bu sistem mevcut.

en iyisi lpg simit tüp :D dolması 7-8 dk sürüyor :D bagajı sallayınca hızlanıyor :)

Ben devamlı OPET kullanıyorum ve OPET'lerde bu sistem mevcut.

evet opetlerde puan yükleme sistemi falan o sisteme bağlı çalışıyor.. dolum bitmeden puan yükleyemiyorlar karta bu yüzden içeri gidip acele etsemde boş zaten dolumun bitmesini bekliyorum içerde..

bu sistem bir çok istasyonda mevcut.sistemi izlemekle yetiniyoruz
pompacı üç kağıt yapmak isterse yapabilir. bu istasyonun çalışanlarının dürüstlüğüyle alakalı.

3 gün benzinlikte çalıştım kayısdağı bp^de bp pompaları gayet hosuma gıttı manuel doldurma ıslemını sadece saha şefi yapıyor (bidona falan) diğer pompacılar sadece + ve - tuşlarıyla dolum yapabiliyorlar.ama 10 lt nedırkı hemen dolar yanı en fazla 2 dk surer ...

evet opetlerde puan yükleme sistemi falan o sisteme bağlı çalışıyor.. dolum bitmeden puan yükleyemiyorlar karta bu yüzden içeri gidip acele etsemde boş zaten dolumun bitmesini bekliyorum içerde..
bp^dede var :D lanet birşey:)
müşteri: 30 tl puan yüklermisin...
kasiyer: beyfendi biraz bekleyin daha deponuz dolmamıs...
müşteri:ben 30 tl alcam o kadar yükle sen...!!!
kasiyer:üzgünüm dolum olmadan puan yuklemıyor makına...
müşteri:ver arkadasım kartı ıstemıyorum puan falan lanet olsun...
kasiyer:senınde puanınında ....
diye devam eder:D

Dün benzin alırken baktım, sonuç: 10 litre mazot 1 dakikada rahatlıkla doluyor.

Son düzenleme:
ben iş bitmeden gitmem kart çektirmeye:kop:

Geri