10 lt Mazot kaç Dakikada dolar? :D

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Az önce mazot aldım, Kredi kartı için 5 m. ötede olan marketin içine girdim çıktığımda ne görüyüm mazot dolmuş adam kapağı sıkıyor...

Kıllandım biraz. Göbekli möbekli bir pompacı :D Dedim ne yaptın? Doldurdum dedi... Baktım 29.400 :D İyice şüphelendim. Dedim 1 milyonluk alacağım var bir dahakine hatırlatırım dedim. Bindim arabaya...

Sonra aklıma takıldı bu adam hava mı bastı ne yaptı arabaya. Çeyreğin az altına inmişti mazot 30 liralık alınca çeyrekteyken yarıya dayanırdı gösterge, baktım biraz aşağıda kaldı. :D Daha da kıllandım taki....

Sizce 1 - 1,5 dk da 10 litreye yakın mazot basılır mı?

Az önce mazot aldım, Kredi kartı için 5 m. ötede olan marketin içine girdim çıktığımda ne görüyüm mazot dolmuş adam kapağı sıkıyor...

Kıllandım biraz. Göbekli möbekli bir pompacı :D Dedim ne yaptın? Doldurdum dedi... Baktım 29.400 :D İyice şüphelendim. Dedim 1 milyonluk alacağım var bir dahakine hatırlatırım dedim. Bindim arabaya...

Sonra aklıma takıldı bu adam hava mı bastı ne yaptı arabaya. Çeyreğin az altına inmişti mazot 30 liralık alınca çeyrekteyken yarıya dayanırdı gösterge, baktım biraz aşağıda kaldı. :D Daha da kıllandım taki....

Sizce 1 - 1,5 dk da 10 litreye yakın mazot basılır mı?

basılır :)

1dk. da 3Lt. yakıt bence basılır.
mercedese aldım 58 Lt. benzin, onda bayağı beklemiştim 5-6dk. kadar.
Gerçi 150TL nin üstüne çıkınca (ki 220TL tuttu) dakika makika hak getire ince ince dokuyor, dikkatlice inceliyorsun :)

1 DK DA 3 DEGİL 9 LİTRE. gERÇİ 58 LİTRE 5-6 DAKKADA DOLMUŞSA NORMAL O ZAMAN :D ... GÖSTERGEYİ DE GÖRMEK İSTEDİĞİM GİBİ GÖRÜYORUM O ZAMAN :D

sayacı takip ediyosan bide fulle dediysen 60 tl den sonra zaman geçmek bilmiyo :D habire rakam yükseliyo :D

Fulle demedim 30 liralık dedim... :D Keşke yavaş doldurda doya doya izleyeceğim deseydim... Neyse akşam bi 20 lik daha alıyım ama bunu yavaş doldursun da izleyeyim.. .:D:D:D

Yeni makinalarda pompacı normalde üçkağıt yapamaz. Siz aracın başından erken ayrıldığınız için adam manuel olarak (pompadaki TL tuşlarını kullanmadan) dolum yapmış, yoksa pompa 29,40 da durmazdı. Aklınızda olsun, pompacı, plakanızı sisteme girmeden + alacağınız miktarı pompadaki TL tuşu ile girmeden girmeden aracın başından ayrılmayın. Ne kadar mazot aldığınıza dair fişi aldınız mı? Orada aracınızın plakası ve ne kadar mazot aldığınız yazar, hem daha sonraki yakıt alımında eksik kalan 60 kuruşuda istersiniz.

ben iş bitmeden gitmem kart çektirmeye,
beklesin bana ne :D

sayacı sonuna kadar okurum

ben iş bitmeden gitmem kart çektirmeye,
beklesin bana ne :D

sayacı sonuna kadar okurum

Dolum başladıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum, pompacının tek yapabileceği üçkağıt yakıt tabancasını ya bir bidona ya da başka bir araca takması gerekir ki o ihtimal de biraz azdır.

Geri