'10-'11 astra iii cdti 2.el piyasasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06kpr19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugun aradılar ızmırden arac suan bayıde .musaıt zamanınızda gelın parasını verın dedıler :) :) ocak vergısını bayı odesın ıstedım ben.15 gun gec bınıvereyım 230 lıra falan olacak sanırım ocaktakı 6 aylık mtv sı.ocagın 4unde nasıpse almıs olacagım.beklıyoruz sabırsızlıkla. faturayı 34000 mı kestı bayı bu arada :) kazasız surusler keyıflı bınısler kesınlıkle memnun kalacaksınız beklentılerınız arabaya gore olduktan sonra emın olun

haa bu arada aracını yenı alanlardan genelde ılk fotoları beklerız bız.musaıt bır zamanında eklersen bakalım bır yakısıklıya hemserım

bugun aradılar ızmırden arac suan bayıde .musaıt zamanınızda gelın parasını verın dedıler :) :) ocak vergısını bayı odesın ıstedım ben.15 gun gec bınıvereyım 230 lıra falan olacak sanırım ocaktakı 6 aylık mtv sı.ocagın 4unde nasıpse almıs olacagım.beklıyoruz sabırsızlıkla. faturayı 34000 mı kestı bayı bu arada :) kazasız surusler keyıflı bınısler kesınlıkle memnun kalacaksınız beklentılerınız arabaya gore olduktan sonra emın olun

VALLA BEN BEKLEYEMEDIM İŞTE MTV Sİ ZATEN BUNLARIN 202,5-TLY Dİ
YATIRMADIM AMA YATIRRIIM BI ARA
KUSURA BAKMASIN DEVLETIM 25 GUN DE BEKLEYEMEM DEVLET BENI BEKLESIN.

KAÇMIYOZ YA ODERİZ :d

Buna ne kadar yakişikli foto dersiniz bilemem ama şimdi yeni ya telefonu elime alip cekemiyorumda görmemiş diyecekler.
Bende gece cektim.
:)

Ekli dosyalar

• CHZ74.webp
    CHZ74.webp
    8.2 KB · Görüntüleme: 24
görmemişse görmemiş ya kimse de kusura bakmaz:D
ben cumartesi anlaşıp perşembe teslim aldım
pazartesi eşime gösterme bahanesi salı babama çarşamba anneme(en son o kaldı)
hatta birinde arabayı birine gösteriyorlardı aynısından satacaklar üstünde satılmıştır yazıyor ya adama nasıl yaklaştım nasıl baktıysam sizin mi değilip bi geri kaçısı vardı ki görmeye değerdi:D

valla ben daha bayıden cıkarmadan cekecem telefonumla.showroom ısıkları altında daha bı hos olur.kım ne derse desın umurumda da olmaz.kendıme gore tonla para vermısım araca ıstedıgımı yaparım :D

Bayi faturayi 31500-tl falan kesmiş.
Araç bedeli 18000 geri kalanida vergiydi hatirladigim kadariyla

Geri