10.09.2007 benim için karagün

got_the_life

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaslar sabah saat 10 cıvarı işyerindeyim ve bir fren sesi 2 arac kaza yapıyor ve park halınde bulunan aracıma on taraftan vuruyor tampon gidik halde neyse polis geldi işlemler yapıldı rapor tutuldu sonra sigortacımın yanına gıderken bir yaya carptım yaya carptıgımda hızım 20-30 ıdı daha aradan 30 dk bile gecmemişti ama tekrar karokola gittim hayatımda hıc kaza yapmamıs birisi olarak bır gun içinde 2 kaza gecırdım yaya bırsey olacak dıye odum koptu ama allahtan suratlı olmadıgım ve hemen fark ettıp hemen frene bastıgım ıcın sonucu buyuk olabılecek bır olayı ucuz atlattık karsı taraf şikayetcı olmadı ama hala soku atlatamadım bır ınsana carpmak cok kotu bır seymıs LÜTFEN ŞEHİR İÇLERİNDE YAVAŞ VE DİKKATLİ sürelim eger ben hızlı olsaydım yayı oldurebılır yada sakat bırakabılırdım :(

Çok geçmiş olsun kardeşim Allah(cc) korumuş araç önemli değilde insana birşey olmasın. Bence bir kurban kes başının gözünün sadakası olsun.

çok geçmiş olsun
verilmiş sadakanız varmış,allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsınız hız felakettir diye boşa demiyolar bu kadarla geçmiş olsun

geçmiş olsun kardeşim Allah daha beterinden saklasın

çok geçmiş olsun, çok kötü bir gün geçirmişsin

büyük geçmiş olsun... allah beterinden saklasın...

geçmiş olsun..Allah daha beterinden saklasın...

geçmiş olsun.allah beterinden korusun.dün gece benim aracada vurdular.moralim bozuk seni anlayabilirim.
kazasız belasız cezsaız günler dilğimle....

Çok geçmiş olsun.

Geri