10 000 TL ye kadar idael araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omerastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sedan istiyorsanız 96-98 astra eğer temizini bulursanız çok memnun kalırsınız.

sedan istiyorsanız 96-98 astra eğer temizini bulursanız çok memnun kalırsınız.

güzel seçim olur;)

Ben kesinlikle "COROLLA" öneririm.

93-98 arası olan kasalar...

94'te sıfır aldığımız corollaya halen binmekteyiz. Bakımları düzgün yapılmış bir corolla hiçbir zaman üzmez.

honda civic alırsınız
mazda 3.23 f lantis alırsınız
arkadaşımda eski kasa accord var onlar çok güzel araçlar 10 ço rahat bulursunuz eski kasa deyip geçmeyin araçda klima sunroof hız sabitleyici falan her bir şey var..

bunun dışında ekonomik araç isterseniz swift alabilirsiniz ..

primiera alabilirsiniz iyi tok araçlardır..
laguna bulursunzu iyi ararsanız
safrane bile bulursunuz iyi arasınız

10 bin tl az para değil heleki türkiyede o akadar çok yeni nesil arabalar girdiki bir çok araç çok yeni ve yüksek teknolojisi olmasına rağmen eski gibi oldu fiyatları çok çok düşdü..

alınıcak araba değil ama piyasada rover 620 ler falan var kalem gibi araba portre gibi çok asil duruyor içide şahane ingiliz tarzı var çok güzel araç görüntüsüde gayet güzel 6-7 ye bulunur ama satamassınız işde elinizde kalır..

arkadaşlar yorumlarınızın hepsini dikkate alıyorum özellikle astra f kasa üzerinde durmaktayım opel olmasını istiyorum bakalım araştırıyorum hala samsundada fazla yok araç

F kasa sedan yada 92-95 arası Honda civic sedan en uygun seçimler olacaktır sizin için Ömer Bey.

opelden ne alabilirim sedan veya sw olabilir ilk öncelik bunlar

bızım araba noldu abi:D istanbulda olsanız satalım ama samsundan buraya gel git birsürü iş sizin için:)

Astra F ,
Toyoto Corolla
honda civic

10000 Ytl ye alınacak en ideal araçlar.

ben galericiyim eğer değer kaybetmeyen iyi ekonomik bir araç istiyorsanız 2000-2001 model 1.4 palio el o fiyatlara alınıp satılır. yada vokswagwen polo classic alabilirsiniz 98-99 model.

Geri