10 000 TL ye kadar idael araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omerastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omerastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar yakın bi abimize araç almayı düşnüyoruz ve en son vereceğimiz fiyat 10 000 tl ye kadar bir araç bakıyoruz sizin önerileriniz neler olabilir şimdiden hepinize teşekkür ederim...

Son düzenleme:
önereceğim araç 10.000 206 bulabilrisin geçen gün arabam.comda görmüştüm 10,500 diodu weya corsa 1,4 bulabilirsin...

98 model corsa bulabilrisin geçen gün amcam sattı 10,500 e bulabilirsin kullandım bana göre güzeldi ama astradan sonra çok garip geldi :( :( seninde aracın astra olduğu için söylüyorum alışman zor olabilir :( :(

bence 97-98 opel corsa ,97-98volkswagen polo ,2000 renault clio olabilir
bunlar dısında 2000 model fıat marea ,siena, palıo da olabılır fakat pek sağlam olmadıkları söleniyor özellikle marea için bilmiyorum ne kadar doğru.
rover olabılır, bence cok kalıtelı araclar ama onunda parcası sıkıntı yaratıyor bazı modellerının motorunu honda yapmıs.216 ve 214 e bakmanı tavsıye ederım yınede.

arkadaşlar yorumlarınızı okudum ama 2 kapı olması taraftarında değilim 4 kapı olması tercihim bi yere gittiğim zaman rahatlıkla gideyim megane laguna bulabilirmiyiz bu fiyata ?

laguna önceki seri 2.0 larından veriyolardı o fiyatlara sanki

abi 10.000 tl ye bence piyasada çok temiz ford sierralar war
yaş aralığın warmı_?

ben olsam 206 alırdım çok rahatta bulursun ;) full yapılı olanlarına 12500 istiyorlar orjinalini bulursun o fiyata

laguna önceki seri 2.0 larından veriyolardı o fiyatlara sanki

varda hurdası çıkmış araçların çoğunun km si olsun diğer özellikleri olsun berbatlar:(

Geri