1 mayıs yeni yasa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cego5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O zaman plakanın İl kodu harf ve dosya numarası kombinasyonunun değiştirilmesi gerekir.Bu iş karışıklığa gebe gibi duruyor.Açıkçası yukarda yazılan gibi ben de gidip öyle araç almam.Almanya plakaları veya Hollanda plakaları stiline geçilmesi gerekir.Bu arada plakamı değiştiremeyeceğim için üzgünüm çünkü hiç sevmiyorum :(

ölene kadar ym 851 lemi dolaşcam ben :D

arkadaşlar tepkiler üzerine yasada değişiklik yapılacağına dair haber okudum bu sabah.
zaten mantıksız bir olaydı.
01 den 81 e kadar rakamlarla il veya harflerle ilçe belirlemeye gerek yok o zaman 1den başlayıp kaç milyon araba varsa sırayla versinler arabalara.
örnek 6.328,148

arkadaşlar dün yayınlanan resmi yazıya göre plaka değişimi tekrardan yürürlüge girdi bilginize rushat işlerimde noterden haledeceksiniz noter size gecici ruhsat verecek sonra gercek olan ruhsat ve plakayı trafikten haledeceksiniz bu yapılma amacı vergi kacakcılığını önlemek icin yapılmış bi işlemdir ..

İlgili kanun değiştirilmiş...

ALINTIDIR

Tek plaka dönemi sona erdi

İkinci el araçların noter kanalıyla satışına ilişkin yönetmelikte düzenlenen araç plakasının değiştirilemeyeceğine ilişkin hüküm kaldırıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/14649937.asp?gid=373

yakında bizimde akmıza önümüze plaka takacaklar o olacak:)

evet yine eskiye döndük.bi noter masrafı iyi oldu..

niye 69 plakayla geziyim ki :D ya da 31 :D şimdi işin bu yönüde var mesela bnm corsamın plakası eskiden 31 miş allahtan yasa öncesi değişmiş :D :D :D

Geri