Özürlü amblemini aracın üzerine mi adamın üzerine mi çizeceksin? Arabanın bir kabahati yok kiAbi çizeceksin aracın üstüne özürlü amblemi,anahtar ile..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özürlü amblemini aracın üzerine mi adamın üzerine mi çizeceksin? Arabanın bir kabahati yok kiAbi çizeceksin aracın üstüne özürlü amblemi,anahtar ile..
Özürlü amblemini aracın üzerine mi adamın üzerine mi çizeceksin? Arabanın bir kabahati yok ki.
Bu hasirlar kavsagi nerde? 10'uncu aydan cep telefonu ile gorusme cezasi geldi bana. Bir de, Bebek'te arabami cekmmislerdi. cekici&otopark parasini odedim, ceza hala gelmedi. O da seneye gelir heralde.benim o şekilde "hasırlar kavşağından" 3-4 tane ceza yemişliğim vardır.![]()
Bu hasirlar kavsagi nerde? 10'uncu aydan cep telefonu ile gorusme cezasi geldi bana. Bir de, Bebek'te arabami cekmmislerdi. cekici&otopark parasini odedim, ceza hala gelmedi. O da seneye gelir heralde.![]()
Fahri trafik polisleri de yapıyor bu işi kemere sonradan ceza polis işi deil ispatlıyamazki fotoğraflaması gerekir kemere ceza kasmesi için olayın olduğu an gerekir ama hızda (radarda)aracın hızı vs bilgilerle fotağraflıyıp gönderiyorlar
Geçen hafta 202,5 TL ödeyen biri olarak duygularını gayet iyi anlıyorum (cezayı yiyen başkasıydı ama miktarı benden çıkınca ben yemiş gibi oldum).CEZAYI YADA cezaları daha almamışiyememiş olanlar rahat konuşmasın ,aynı şeylerin başınıza dikkatlide olsanız bi şekilde gelicek...(diğer forumlarda uzun uzun yazdım)