Evet beyler, resim ve videolara özel bir başlık şu an itibariyle açılmıştır. Gizli kalan resimler ve videolarda burda ifşa edilsin. 
Bu iletiye şimdi açılış için ilk resmi yüklüyorum, gece İzmir'e döndüğümde buradaki resimleri güncelleyeceğim. (Neden? O kadar resim çektim tripod falan, nerde onlar? Elimde, küçük bir memorystick kartın içinde hapis. Laptopun kart okucusu bunu okumuyor, eve dönünce sözüm söz) (
Şimdi videolar :
İlk olarak bir başka forum hizmeti. Dikkat. Trafiğe kapalı alanda profesyonel kameraman tarafından görüntülenen (BigBoss) ve tecrübeli parkur ekibi gözetiminde çekilen videoları yolda deneyebilirsiniz, hiçbir şey olmuyor.
Evet Opel Astra'mızın 70'den 0'a frene abanılmış hali.
70-0 Hard Brake
Bu da 70 km hız ile park freni çekilmiş hali.
70-0 Electronic Park Brake
ABS, kilitleme, yığılma, çakılma, istif bozumu falan yok, gayet dört tekere normal fren. Ses yok, mesafe uzun. (
Aynen geldiğim gibi gidiyorum şekil A'da görüldüğü gibi. Park freninden çok büyük bir sonuç çıkmıyor 70 km'de. 
Devamı bu gece.. (

Bu iletiye şimdi açılış için ilk resmi yüklüyorum, gece İzmir'e döndüğümde buradaki resimleri güncelleyeceğim. (Neden? O kadar resim çektim tripod falan, nerde onlar? Elimde, küçük bir memorystick kartın içinde hapis. Laptopun kart okucusu bunu okumuyor, eve dönünce sözüm söz) (

Şimdi videolar :
İlk olarak bir başka forum hizmeti. Dikkat. Trafiğe kapalı alanda profesyonel kameraman tarafından görüntülenen (BigBoss) ve tecrübeli parkur ekibi gözetiminde çekilen videoları yolda deneyebilirsiniz, hiçbir şey olmuyor.

Evet Opel Astra'mızın 70'den 0'a frene abanılmış hali.
70-0 Hard Brake
Bu da 70 km hız ile park freni çekilmiş hali.
70-0 Electronic Park Brake
ABS, kilitleme, yığılma, çakılma, istif bozumu falan yok, gayet dört tekere normal fren. Ses yok, mesafe uzun. (

Devamı bu gece.. (