1 depo disel ile 667 km gittim nasıl sizce?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi cok iyi maşallah.. senin depo kac lt? 1.3 olunca da daha az yakıyor sanırım benim 1.7..
Sağol Sevgili Yavuz Kardeşim
Depo kaç litre alıyordu hatırlamıyorum ama dedğin gibi 13. CDTİ olmasının çok büyük avantajı var
Yıllar sonra ilk kez bir diesel aracım oldu
Bu zaman kadar neden dıesel almamışım diye kafamı vuruyorum taşlara:)

Bu arada Ataşehir'desin herhalde yakınım sana Tavukçuyolu, İMES ve Ümraniye yolarında Gri faça COMBO görürsen o benimdir arkada Opelim.Net yazar

bende uzun yolda hız sabitleyiciyi kullanarak 850 yaptım çeyrek depo mazot vardı yol bitmeseydi 1000 km bulabilirdim.

kullanış şeklim 4. vites 2500 devir satinde iken 75, 78.. tahmini 500 km
5 vites yine devir saati 2500 hız 85, 88 ile 350 km.

hız sabitleyiciyi herkese tafsiye ederim vucut ve depo huzura kavuşuyor:)

benim aracım Corsa C 1.4 twinport... 40 litre deposu var, 120tl'ye doluyor.. ve şehir içi ortalama 550-620 km. arası gidiyorum...

bence sizin değerler biraz fazla gibi, yani çok yakmışsınız..

Sağol Sevgili Yavuz Kardeşim
Depo kaç litre alıyordu hatırlamıyorum ama dedğin gibi 13. CDTİ olmasının çok büyük avantajı var
Yıllar sonra ilk kez bir diesel aracım oldu
Bu zaman kadar neden dıesel almamışım diye kafamı vuruyorum taşlara:)

Bu arada Ataşehir'desin herhalde yakınım sana Tavukçuyolu, İMES ve Ümraniye yolarında Gri faça COMBO görürsen o benimdir arkada Opelim.Net yazar
ataşehir üsküdar güzergahında (opel astra g beyaz faca felan değil:)) gidip geliyorum bende..abi diesel iyi güzelde masraf ve bakım istiyor.. aracı öğreninceye kadar ben baya masraf yaptım.. bi de iyi bir servis çok önemli..

ben corsa c 1,4 le 927 km gıttım hergun sarıyerden besyol ve beyazıt arada trafıkte dahıll :) ama cok bosa ve kompurosore bındırdımm :D

benim aracım Corsa C 1.4 twinport... 40 litre deposu var, 120tl'ye doluyor.. ve şehir içi ortalama 550-620 km. arası gidiyorum...

bence sizin değerler biraz fazla gibi, yani çok yakmışsınız..

corsalar baya hesaplı anlaşılan..ama küçük araba olmasının da avantajı var.. bu arada arabayı bosta götürmek sakıncalı değil mi?

Sevgili Yavuz
Şu ana kadar bir masrafı olmadı ama ilerleyen zamanda ne olur tabii bilinmez
Ben az kilometre yaptığım için de olabilir belki

ben şehir içi şehir dışı karışık bi şekilde 930 km yaptım 1.3 cdti ile.seninki biraz fazla yakmış gibi geldi bana.

o zaman arkadaşlar rekor bende gibi :) ben bi depo ile yaklasık 49litre falan alıyor aracım 1,3cdtı astra h sehir içinde 700 km yol yaptım.gecen yaz istanbul topkapıdaki shellden yakıtı doldurup 51litre mazot almıstı arac ve ordan antalya-alanyaya kadar indim ve aracımda ceyrek depo benzin kalmıstı.alanyanın içindede gezerek tam 1001km görünce depomu doldurdum.depoyu doldururken benzin ısıgı yanıyordu :) bu sene kısmetse 1100km görmeyi denicez.
NOT:aracım 120 sabit hızla anlık tüketimide 5lt yukarsına cıkarmamak sartıyla kullanmıstım ;)

o zaman arkadaşlar rekor bende gibi :) ben bi depo ile yaklasık 49litre falan alıyor aracım 1,3cdtı astra h sehir içinde 700 km yol yaptım.gecen yaz istanbul topkapıdaki shellden yakıtı doldurup 51litre mazot almıstı arac ve ordan antalya-alanyaya kadar indim ve aracımda ceyrek depo benzin kalmıstı.alanyanın içindede gezerek tam 1001km görünce depomu doldurdum.depoyu doldururken benzin ısıgı yanıyordu :) bu sene kısmetse 1100km görmeyi denicez.
NOT:aracım 120 sabit hızla anlık tüketimide 5lt yukarsına cıkarmamak sartıyla kullanmıstım ;)

insan oyle kullanmaya kalksa, deliye döner. 20 lira fazla yaksın ama o kdr dikkat etmeyeyim :)

valla kardeşim ankaraya 2saat 45 dakikada gittim avcılardan ama benzin 3/4 yedim sadece ceyrek depo mazotum kalmıstı :) başka zaman gittigimde sakin kullanımla gittimtam ceyrek depo mazotla gittim.yani sakin kullanımla seri kullanım arasında baya mazot farkı oluyor :)

Geri