1.9 gts varmı ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bulursun insallah volkan cigim..o gücü bir hissetmeni isterim..

chiple top speed ne olur acaba

Vallaha arkadaşlar bizdeki Vectra C 1.9 cdti elegance ı Mehmet chipleyince 185 hp yi bayağı bir hissettik :)
Alacak arkadaşlara tavsiye ederim makina deli birşey oluyor.

170320091406.jpg

170320091407.jpg

170320091408.jpg

chip tuningde arastirmalarim sonucu iki adet chip sistemi var birisi direk beyinden yapiliyor tüm devirlerde yüksek verim aliniyor digeri araya takilan harici bir chipbox oda kücük devirlerde cok verimli fiyati uygun ve istenildiginde iki dakikada devredisi kalabiliyor son sürat olarak firmalarin verdigi deger 10 kmh ya kadar diyorlar tam olarak kac yapar bilmiyorum ama 230 rahat yapar diye düsünüyorum bende chipbox taktiracagim önümüzdeki ay opelde taktiriyorum fiyati takmasida dahil 400 euro..

pekı arkadaslar ben 1.9 dızel vectra arıyorum 2005 lere bakıyorum hepsı desıng edıtıon lar var ve bunların cogu duz desıng edıtıon dıgerlerıde otomatık desıgn edıtıon larda lastık hava basıncı fln gosermıyo dıye bısey duydun nekdr gercek bılmıyorum bı bılgınız var mı ve ayrıca desıgn edıtıonlarda xenon var mı benım aracım elegance oldugundan aradakı farkları bulmaya calsııyorum

Forumda aratırsan bir kaç konuda vardı farkları

Xenon var Design Edition'da kesin
Elk koltuk yok
Kararan ayna+ısı yalıtımlı ön cam yok diye hatırlıyorum
Perdeler yok
Park sensörleri yok
Bana göre en önemlisi ESP yok (otomatiklerde olabilir) v.s. v.s.

abı bı bulsak da alsak butun chıpdı chıpbox du hespını yapcam abı bende cok nıyetlıyo 185 beygır bı sedana raca bınmek hem dızel hem opel olcak olcak

ilandaki araç çok güzel gözüm kalmadı desem yalan olur.aynı konuda benimde niyetim var önümüzdeki aylarda son kasa vectra 1.9 dizel 150 lik olandan bide powerbox yazılım 190 hp lere dayanıyo torkda 400 nm lerde yeter daha ne olsun :)bakalım hayırlısı hepimiz için

amiin amiinn :)

jantları fenaymış

Geri