1.7 DTI kullanan arkadaslar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
P0251:
Fuel Injection Pump Mechanical Failure Fuel Valve Feedback Circuit :
Mazot Enjeksiyon Pompası Mekanik Arıza Mazot Valfi Geri Beslemede kısa devre.
verilen arızanın acılımı bu ama bu tam anlamıyla ne demek..
tam olarak bilen varsa acıklayabılır mı ?

kardeşim sen hala halledemedin mi problemini:(
sahibinden, gitti gidiyor gibi sitelere baktın mı parça için ? mehmet ustanın yorumu ne oldu?

selim mehmet usta yardımcı oldu ama bu sabah onunda bana gonderecegı beyını kendısı sagolsun test etmıs oda arızalı cıkmıs..
bakalım bır tane beyın yolda garantılı yarın elıme ulasacak inşallah çözecez allahın ıznıyle..artık bunaldım bu işlerden acıkcası..aldıgımdan berı tek bu yordu benı

Arabam yapildiii. pompa beynini takar takmaz calıstı..arıza lambası sondu allaha sukur bı sıkıntı kalmadı..sadece rolantıde cok hafiften bi duzensızlık var oda bı sure calısmamazlıktan oldu denıldı..bakalım kendını toplayınca dahada iyi olacak inşallah

Arabam yapildiii. pompa beynini takar takmaz calıstı..arıza lambası sondu allaha sukur bı sıkıntı kalmadı..sadece rolantıde cok hafiften bi duzensızlık var oda bı sure calısmamazlıktan oldu denıldı..bakalım kendını toplayınca dahada iyi olacak inşallah

hadi gözün aydın:) nasıl yapıldı yeni beyin mi aldınız? kaça mal oldu? ilk basta biraz gariplik oluyor ama fazla sürmemesi lazımm..

daha önce söylediğim gibi bizim aarkadaştada aynı sorun vardı ustalar yok orda yok burda derken bir sürü şey söylemişlerdi ancak menmet usta telefonda teşhisi koymuştu ve senin problemle aynıydı aracırn ve senin adına sevindim iyi günlerde kullan

tesekkur ederım arkadaslar..selim bıraz gariplik var evet söle rolantide cok hafiften bı esneme var bırde tak dıe almıo böle hafıften gıv yapio öle alıo ama aksam baktım akunun sarj olması lazım renk siyaha yakın olmus araba arızalandıgı zaman cok marsa bastım servistede bi o kadar bastilar baya bı mars yaptk yanı..zaten takviye aku olmasaydı araba calısmıcaktı nysekı calıstırdık..arabayı komple yenıledım sayılır =) bı sanzımandan ses gelıo onu yaptirip mars motoru bakımlarınıda yaptirdiktan snra sorunum kalmıcak allahın ıznıyle..bu arada beyın yenılendı evet 450 lira garanti 1 yıl boyunca.sagolsunlar elektromotor diye bi yer var yardımcı oldu hallettik.

Geri