1.7 DTI kullanan arkadaslar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçen gün bizim arkadaşın corsa 1.7 dti araacındada pompa beyni arızası çıktı mehmet gazihanı aradı arkadaş ve pompa beyni değişti olay çözüldü bu belirli km den sonra görülüyormuş senin olayında doğru teşhisse sorunun çözülur bu arada yenisini 400 tl ye aldılar bilgin olsun

yenisini 400 tl mi ?? forumdada okudum 3900 tl olarak söz ediliyor..bugun aksama kadar servisteydim tam fiyat cıkarıldı 3400olarak.
bu işte bi yanlıslık olabilir.sırf tamiri o kadar tutuyor zaten..internetteki arastırmalarımda bile 3e yakın.

yenisini 400 tl mi ?? forumdada okudum 3900 tl olarak söz ediliyor..bugun aksama kadar servisteydim tam fiyat cıkarıldı 3400olarak.
bu işte bi yanlıslık olabilir.sırf tamiri o kadar tutuyor zaten..internetteki arastırmalarımda bile 3e yakın.
bende de aynı problem oldu ..cok fiyat dönüyor bu işte..cıkmasını mehmet ustadan aldım 400 e.. 7000 km oldu şimdilik problem yok.. ama sana fazla söylemişler kardeşim bende cok konustum servislerle en fazla 2000 e cıktılar.. kaldı ki kaçak getirilenler 1000 civarında fiyat veriyorlar...
en temizi imkanın varsa yurtdısından kendin getirmen..

yok selim tamire gonderdım elektro motor diye bir yere garantili bir sekilde tamir ediyorlarmiş..servis gonderdi zaten bakalım 150-200lira civarı hallediliyormus.
sendedemi aynı problem oldu selim ? mazot gelmiyormus motora o yusden calısmıyor eterle calıstırdık cunku motoru motorda herhangı bır sorun yok..baya bi ugrasıyorum bı kac gundur.
mehmet ustanın yanına su işi hallettikten sonra gelicem turbo bakımı için

kaldiki yapilmadan gelirse zaten para falan verecek halim yok o zaman mehmet ustanın yanına bende giderim artık..ama turbo balansı ıcın bu sıralar zıplarım..
ben istanbula gelince sende gelde goruselım musait olursan selim

hmm aynı problem sanırım.. bende araba mars basıyor fakat calısmıyordu..sonra kaputu acıp eter felan sıkınca motor hareketlendi..10 gün felan arastırdım nasıl yaparız die..cok fiyat aldım ama can sıkıcı birşey millet uyanık biliyor pahalı birşey oldugunu basıyor fiyatı.. ben istanbuldayım hep zaten haberleşelim gelince.. görüşürüz umarım...

aynen selim aynı hareketi yapiyor işte bendede..canavar gibi mars donuyoo alacakmıs gibi oluyor ama almıyo..sankı depoda mazot yokmus gibi.
bakalım cumaya kadar ınsallah halledilir.=)

mehmet ustadan bir fikir alın derim bence

1.7 ler hakknda hiç bilgm yok ya kaç yakıyolar sesleri gidişleri nasıl?

1.7dti motorlardan biktim diyebilirim..arabayı 90bınde aldım suan 161bınde bugune kadar bu kadar buyuk bir sıkıntı yaratmamıstı ama uc gundur cektiğim tamamiyle eziyet arkadaslar..p0251 denilen arıza!!enjektor pompa yuksek basıncmı öle birsey..nyse pompa beynını tamire gonderdık yapilamaz cevabı geldi mehmet ustada sagolsun yardımcı olmaya calıstı ama bı turlu halledemedık..pompa ıkı gundur pompa beynı arıyorum dıyebılırız..cokta değerli bir parca aramadıgım cıkmacı kalmadı hepsı ucuk fiyatlar vermeye basladı..
en sonunda bı yerde buldum hıc acılmamıs garantılı sekilde bırazdan kargoya verip gonderecekler..korkum arızanın oradan olmaması ama sunuda dusunuyorum pompa beynı arızalı olmasa gonderdıgım yer yapildi diye tekrar geri gonderip parasınıda alabilirdi..içindeki lehimler komple yanmıs bu neden olur anlam veremiyorum araca gozum gıbı bakan bır adamım ama bu son olay benı bezdirdi ufak tefek arızalar olur bırsey demıyorum ama bu arıza canımdan can aldı diyebiliriz..
pompa beyni arizasi neden olur ?
ikincisi P0251 denilen ariza tam anlamyla ne arızası ?
ustalar tam acıklamadılar ama beyın motora mazot gondermıyor dediler.
bu mazot pompasıyla mazot pompa beynı aynı seylermı bırde bunu bılen varsa acıklasın..
yada daha once basına bu tur bırsey gelen arkadaslar..
bilgilerinizi bekliyorum..
tesekkurler.

Geri