1.7 Dti Corsa - Combo ya Resimli EGR iptali..

peki mehmet usta yakıt tasarrufu sağlıyomu

İçeriye giren her cm3 eksoz gazı performansınızdan çalıyor arkadaşlar..Bu ortadan kalktığında geri kazandığınız bu performans ekonomi olarak yansıyacaktır..Tecrübeyle sabittir..

İçeriye giren her cm3 eksoz gazı performansınızdan çalıyor arkadaşlar..Bu ortadan kalktığında geri kazandığınız bu performans ekonomi olarak yansıyacaktır..Tecrübeyle sabittir..

peki ustam bi soru daha benim araçımda egr yapılmıyo dediler doğrumu sizce

yapılıyooo

hasang ın arabasında iptal mesela..

yapılıyooo

hasang ın arabasında iptal mesela..

peki memet usta seni bulmuşken soru yağmuruna tutayım:Dbenim arabayı aldığım zaman adam esp var dedi opsiyonel sunuyolardı bende aldım dedi..ama ben kontağı acıp baktığımda esp sima eden şekil yoktu..yani sonradan takıldığı zaman kontağı actığında yanmıyo olabilirmi...bide ustam yarın servise gidicem egr iptalini desem yaparlarmı..bide yaptırırken ne diyim egr nin acılımını söyleyebilirsen daha iyi olur cahiillik işte:D

EGR = Eksoz Gazı Geridönüşümü gibi telaffuz edilebilir..Ama eegeeereee derseniz daha net anlaşılır (:

ESP sonradan araca taktırılamaz..ESP pahalı bir özelliktir combolara koymuyolar o yüzden..Sana söyleyen adam EPS yi görünce panelde ESP var demiştir muhtemelen..Denemesi bedava..Kır direksiyonu kaysın önden araba bak bakalım toplıcakmı ?

hortlatalım..

önemli..

paylaşım için tesekkür mehmet usta..

Evet Sabit olsa iyi olur aslında :)

Geri