1.6 otomatik 2000 model kmde ne yakar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytac55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aytac55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bende 1.6 2000 model vektra var kmde sehır içi 30kr sehir disi 2.5kr yakıyor bu normalmı bakımları yenı yapıldı:eek:

lpg mi benzin mi?

vectra ve otomatık:) 30 kuruş gayet normal o araba için..şuan benzinli tofaslar bile benzinle 25 kurus rahat yakıyo opel için çok normal..

şehir dışı biraz fazla gibi...

Ölçü olur mu bilemem ama, 1991 model vectra 2.0 CD otomatik ortalama olarak şehir içi 335 krş (100 km de 11 lt civarı) şehir dışı 2.20 (100 km de 7 lt civarı) krş yakıyor

benzinse çok iyi değerler bunlar

bencede benzinse cok ıyı. benım aracımda bu aralıkta yakıyor.

lpg lidir herhalde fazla yakıyor dediğine göre arkadas. ama eger değilse bence hesapta bir problem var yada şehir içi denilen sadece yerleşim yeri... dur kalk fazla yok galiba. ben şehir içinde 30krş hiç göremedim...

lpg lidir herhalde fazla yakıyor dediğine göre arkadas. ama eger değilse bence hesapta bir problem var yada şehir içi denilen sadece yerleşim yeri... dur kalk fazla yok galiba. ben şehir içinde 30krş hiç göremedim...
30 kuruş hiç gormedim derken arkadaşın aracı 1.6 sizinki 2.0. sizin takriben 35 kuruş yakmanız gerek şehir içi.

bence normal yakıyor gibi şehir içi normal bence ;)
arkadaşlar bi sorum olucak astra 2002 otamatik aracım war şehir içinde 68 ytleye 300 km yapıyor bu cok yakmıyor mu bu araç şehir dısı daha kısmet olmadı :( :(

Geri