1,6 ile 2,0 Motor arasındaki yakıt ve çekiş yönünden fark nasıldır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VAKVAK95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşların da dediği gibi; 2.0 (yüzünü kara çıkarmaz)

2.0 daha kolay satılır bide hocam motor büyük olunca insanlar çekiniyor vergisinden yakıtından türkiyede yaşadığımızı unutmamak lazım

kasa heybetli 2.0 yakışır

Bu vectra b2 kasaların en yüksek modeli 2001 mi? ve vectra cd ile gls arasında ne fark var?

Bu vectra b2 kasaların en yüksek modeli 2001 mi? ve vectra cd ile gls arasında ne fark var?

vectra b2 evet 2001 modele kadar. opel fabrıka olarak 2002 de vectra uretmemıs 2003 dede yenı kasa olan c ye gecıs yapmıs

cd ve gls farkları forumda mevcut ama hatırlatmak amacı ıle
cd lerde sıs farı,dıgıtal klıma,dıreksıyondan kontrollu teyb,koltuk basları mevcut gl ve gls de bunlar yok

vectra b2 evet 2001 modele kadar. opel fabrıka olarak 2002 de vectra uretmemıs 2003 dede yenı kasa olan c ye gecıs yapmıs

cd ve gls farkları forumda mevcut ama hatırlatmak amacı ıle
cd lerde sıs farı,dıgıtal klıma,dıreksıyondan kontrollu teyb,koltuk basları mevcut gl ve gls de bunlar yok
Ayrıca 99 altı makyajsız gl lerin jantları ve lastikleri küçük olmakla beraber, arka kafalıklar yok.Yol bilgisayarıda işlevsel değil yanılmıyorsam.

01 Model 1.6 Comfortline Vectra ve Üzerinde + Olarak Hava Filtresi Var.
Önceki Aracım ise 99 Model 2.0 Vectra GT. 1.6 yla hemen hemen aynı yakıyor. Çekiş veya Gidişte Mükemmel Fark ediyor Tabiki. Ben 2.0 dan yanayım. Bu Vectra'ların 2.5 - V6 olanınıda kullandım. En Güzeli 2.0 :)

ben şahsen çok 2.0 la kapıştım ve geçtiklerimde oldu. anlatmak istediğim aracın bakımlı olsun gerisi hikaye. benim aracıma 06hk256 nickli ramazan arkadaşımız bindi ve bu nasıl 1.6 ya diye şaşırdı.

iyide abicim seni araba 1,6 gt değil mi? tabi kafa tutacak. psikolojik olarak 1-0 önde zaten görüntüden :)

2001 model temiz bir vectra b2 bulmak lazım. 2.0 motor. çok beğeniyorum o kasaları.

2001 model temiz bir vectra b2 bulmak lazım. 2.0 motor. çok beğeniyorum o kasaları.

Evet Bülentin ve sizin dediğiniz gibi B2 2.0 üzerine arama çalışmalırım başladı.Bakalım hayırlısı inşallah

Geri