1,6 ile 2,0 Motor arasındaki yakıt ve çekiş yönünden fark nasıldır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VAKVAK95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ORHAN abı ben 6 ay once 2.0 ı verip 1.6 elegance aldım sana soyle anlatayım 1.6 ile ısıklarda yanımda ne olursa olsun bırakıyorum gıdıyor cunkı 1.6 kalkısta cok hantal ama uzun yolda 220 ibreden 200 u goruyorum

kullanıs acısından sormussunuz benım eskı arac 97 ydı sımdıkı aracım 01 kullanıs acısından sımdıkınde daha rahat edıyorum daha bır oturaklı delıyor bırde estetıgı var cekıcı gelıyor
yakıt konusunda ıse 97 2.0 ı benzınle bıraz zor kullanırsız lpg takarsanız 130 tl ye kadar dusuyor oldukca ekonomık bır yakıt anlayısı oluyor cekısde falan oyle gozle gorulur bır dususde yok 01 1.6 ise suan benzınle kullanıyorum ortalama 200 250 gıbı yakıyor tercıh senın

Bülentcim bu arada yeni arabanda çok şık gerçekten .güle güle kullan Allah kaza bela vermesin

Bülentcim 3.cüde hemfikiriz galiba.İlgine :tesk:

gordugum kadarı ıle askerı personel

arabada km de fena sayılmaz senı her yonu lle memun eder cokda karızma arac haaa orhan abı hadı hayırlı olsun

anlasamazsan benımkı vereyım ama benımkı daha tuzlu

temizini bulursan 2,5 al tabiri caizse attan inip eşşeğe binme

Konyada temiz 2.5 bulmak zor Aşkın bırak onu Temiz 2.0 bulsam öpüp başıma koyacağım ama kısmet inşallah denk gelir.

2.0 a sıralı lpg iyidr

Tabi bakınırken B2 kasa bak. B2 ler çok şık.

benim aracımda 2001 vectra 1.6 comfort ben hem yakıtından hemde çekişinden çok memnunum. aracımda bayağı bir ekstra var. özellikle belirteyim 1.6 çekmiyo diyenler eksoz sistemini sıfırlayıp headers takarlarsa ve boğaz kelebeğini temiz tutarlarsa inanın 2.0 lara kafa tutar. ben şahsen çok 2.0 la kapıştım ve geçtiklerimde oldu. anlatmak istediğim aracın bakımlı olsun gerisi hikaye. benim aracıma 06hk256 nickli ramazan arkadaşımız bindi ve bu nasıl 1.6 ya diye şaşırdı.

tartışmasız 2.0. 1600cc astraya bile yetmiyor bence

Geri