Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Manuel vites değilmi o araç 1.6 115 BG, Nasıl 11.1 değerlere çıkabildiniz çok yüksek değerler bunlar. Ben sürekli 2 km gibi kısa mesafede kullanmama rağmen 8.9 değerdeyim şuan
Manuel vites değilmi o araç 1.6 115 BG, Nasıl 11.1 değerlere çıkabildiniz çok yüksek değerler bunlar. Ben sürekli 2 km gibi kısa mesafede kullanmama rağmen 8.9 değerdeyim şuan
Araç şu an 4.300 km de en son 9.6 ydı ama yaklasık ıkı haftadır 11.4 11.3 11.2 ve en son 11.1 oldu.Aslında bende anlamadım bırden yukseldı anlamış değilim.
Araç şu an 4.300 km de en son 9.6 ydı ama yaklasık ıkı haftadır 11.4 11.3 11.2 ve en son 11.1 oldu.Aslında bende anlamadım bırden yukseldı anlamış değilim.
degerleriniz yuksek geldi bana biraz. Ben de ayni motorlu araci ankarada bahcelievler emek balgat cevizlidere tunali taraflarinda kullaniyorum genelde ve oldukca yuksek devirlere ciktigim cok sik oluyor. Ona ragmen yol bilgisayarindaki degerim 8.9lt/100km. Nisanlimda da otomatik viteslisi var o da 10.3 lt/ 100km