Selamlar.. Direk konuya dalıyorum. Benzin fiyatları malum. Artık benzin alırken kara kara düşünüyoruz. 10 senedir kullandığımız 140,000km deki Astramız benzini içiyor. Aslında o içmiyor standart bir 1,6 kadar yakıyor ama benzin pahalı olduğu için bize çok yakıyor gibi geliyor. 100km de şehir içi sakin kullanımda 9 litre civarı yakıyor. Şeihirler arasıda 7,5 litre civarı. Şimdi düşündük taşındık acaba lpg mi taksak dedik. Sonra yok kapalı otoparka girilmiyor. Yok araba sorun çıkartıyor gibi yorumları duyduktan sonra açıkcası arabamızıda tehlikeye atmak istemediğimizden taktırmadık. Hoş ilk düşündüğümüzde taktırsak çoktan parasını çıkarıp kar bile etmiştik ama olmadı. En son aklıma gelen fikir dizel bir araba almak. Bütçeyi şimdilik çok zorlamayı düşünmüyoruz maksimum 15-16bin TL civarına öyle astra gibi kalıcıda değil bir iki senelik geçici bir araba alsak diye düşündük. Piyasayı biraz inceledim o paralara bir sürü accent symbol albea vs. var arabalara bakıyorum açıkçası astradan sonra onlara araba diye binilmez. Neyse fazla uzattım gözüme 2000-2001 model vectra 2.0Dti lar takıldı. Şimdi bilenlere kullananlara soruyorum. Yakıtı nasıldır kronik problemleri var mıdır? Masraf açar mı parçası bulunur mu? Performans artk okadar önemli değil aile arabası alıyoruz sonuçta ralliye katılmayacağız
vectra harici birde carisma primera tarzı araçlar var onlar hakkında fikirlerinizide bekliyorum.
Teşekkürler.

vectra harici birde carisma primera tarzı araçlar var onlar hakkında fikirlerinizide bekliyorum.
Teşekkürler.