1.6 16v Cosmo hk görüşleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umit1984
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
27,000 tl gerçekten çok araç 2005 model cosmo olmuş elegance olmuş Njoy olmuş araç sonuçta 2. el değil mi? aracın sahibi pazarlamasını ii yapmış ^^işte sıfır cosmolarla kıyasla cam tavanla kıyasla triptronik vitesi kıyasla falan filan yazmışta yazmış 2. el bi kere niye sıfır fiyatlarıyla kıyaslayayım. evet COSMO cosmodur ama 2. elde o kadar fark etmez. 2005 model 1,3 cdtı bulursun o paraya. araba 5 yaşında olucak şurda 1.5 ay sonraa

Son düzenleme:
evet,fiyatı biraz pahalı gibi,fakat aracın orjinalliği de önemlidir bence.servis bakımlı olması.arkadaş arabaya 28750 yazmış 60 küsür de.benim cosmo bunun yanında yeni sayılır.daha 32000 de 2005 model kusur yok

27,000 tl gerçekten çok araç 2005 model cosmo olmuş elegance olmuş Njoy olmuş araç sonuçta 2. el değil mi? aracın sahibi pazarlamasını ii yapmış ^^işte sıfır cosmolarla kıyasla cam tavanla kıyasla triptronik vitesi kıyasla falan filan yazmışta yazmış 2. el bi kere niye sıfır fiyatlarıyla kıyaslayayım. evet COSMO cosmodur ama 2. elde o kadar fark etmez. 2005 model 1,3 cdtı bulursun o paraya. araba 5 yaşında olucak şurda 1.5 ay sonraa

gerçektende ersin kardeşim haklısın... 1.5 ay sonra 5 yaşında :S bunu hiç düşünmedim desem. benim madur olduğum tek nokta zaten malatya dışına çıkmak istemiyor olmamız :S dükkanı bırakacak kimsem yok:S

2005 arabaya bence 24 ten fazla verilmez..

Geri