1.5 yıldır çözülemeyen rolanti sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bwbdepor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Galiba beyin kafayı yemiş...

opellerde beyin çok nadiren bozulan parçalardır, elektrik tesisatı pamuk ipliği gibi tasarlanmış, kopmaya can atıyor :D Sıfır elektrik tesisat kablo demeti dahi takılsa dışı yalıtım yapılmalı, çok narin. Güya opel harareti sever, yersen :D

arkadaşlar bugün tüm arızalara ek olarak sabah ilk marş süper ama büyük bi sallantı ile yani ta direksiyon gözümün önünde oynuyor..neyse çıktım yola arabada patlama sesleri hızlanmama gaz yememe çıt çıt çıt diye ses geliyor gaza basinca...sonra küçük patlama sesleri araba artık bitimi yani ne oldu böyle üst üste anlamadım...ben nereden başlayayım..

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

anlattıklarına bakılırsa fren hidrovak'ı arızalı, ancak arabayı kurcalayan ustalar da bişeyleri yanlış yapmış gibi gözüküyor. önce iyi bir usta bulmalısın, sanayide eline anahtar alan ustayım diye geziyor, sorunun çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum.

arkadaşlar bugün tüm arızalara ek olarak sabah ilk marş süper ama büyük bi sallantı ile yani ta direksiyon gözümün önünde oynuyor..neyse çıktım yola arabada patlama sesleri hızlanmama gaz yememe çıt çıt çıt diye ses geliyor gaza basinca...sonra küçük patlama sesleri araba artık bitimi yani ne oldu böyle üst üste anlamadım...ben nereden başlayayım..

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Arkadaşın ve benim dediğim gibi öncelikle weastinghous işini ve şu an ateşleme sorunun baktır.

Geri