1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

yaw bu ne menem bir ey kurtulamıyorum araştırmaktan... hayır takmayacağım ama 1 seneyi aştı hala bakıyorum bu araba beni lpg uzmanı yaptı önceki aracımday oktu :D

ilker öztürk link' Alıntı:
tasarruf yapacam diye km lerce 90-100 km hızla gitmek tam bi işkence olur çünkü zaten bizim arabalar hızı belli etmiyor 110-120 km hızla sanki gitmiyormuş gibi oluyor

+1

LPG taktırın rahat edin yahu... Niye çok düşünüyorsunuz bu kadar :)) Subap erime olayı olana kadar 10 kere amorti eder kendini... :))

mucahitduran link' Alıntı:
LPG taktırın rahat edin yahu... Niye çok düşünüyorsunuz bu kadar :)) Subap erime olayı olana kadar 10 kere amorti eder kendini... :))

10 kere amorti edeceğine kanaat getirmek güç dostum arada çıkartabileceği donanımla ilgili , elektriksel vs. arızalar yani bir arıza bile çıakrsa 1500-2000 tl verdiğin anda soğuma sebebei araçtan.... Arkanda bir tüpün olduğunu bilmek vs vs :D psikolojik altyapı hazırlanmadan zor bu iş ;)

wave61 link' Alıntı:
10 kere amorti edeceğine kanaat getirmek güç dostum arada çıkartabileceği donanımla ilgili , elektriksel vs. arızalar yani bir arıza bile çıakrsa 1500-2000 tl verdiğin anda soğuma sebebei araçtan.... Arkanda bir tüpün olduğunu bilmek vs vs :D psikolojik altyapı hazırlanmadan zor bu iş ;)

Aracı almadan önce LPG'ye karar vermiştim. Aracı aldım (tüple beraber), ilk 1.000 km kullanamazsınız dediler ve ilk 1.000 KM ort. Yakıt sakin kullanımla 12.3 civarındaydı. Allah LPG'yi icat edenden razı olsun :)

Lpg yi sevmedim sevemedim.

harunhoca link' Alıntı:
Lpg yi sevmedim sevemedim.
greatt greatt greatt greatt
harun hcoamla atışmalara devam

evet göründüğü gibi 1.4 t otomatik viteslerde şehir içi ortalama 11-12 arasında manuellerde de 9-10 arası değişiyor. harun hoca da her seferinde bunu kabul etmiyor. otomatik vites aracımda gaza hiç basmam ama kısa mesafe gitmenin etkisiyle benzin ortalaması 12 nin altına inmiyor ne yazıkki..

LPG de 100 tl lik gazla 250 km yi devirdim. sanırım bi 20-30 km daha gider... zaten 270 km yi devirirse ortalamam .60 kuruştan .36 kuruşa düşmüş oluyor...

onurcura link' Alıntı:
evet göründüğü gibi 1.4 t otomatik viteslerde şehir içi ortalama 11-12 arasında manuellerde de 9-10 arası değişiyor. harun hoca da her seferinde bunu kabul etmiyor. otomatik vites aracımda gaza hiç basmam ama kısa mesafe gitmenin etkisiyle benzin ortalaması 12 nin altına inmiyor ne yazıkki..

LPG de 100 tl lik gazla 250 km yi devirdim. sanırım bi 20-30 km daha gider... zaten 270 km yi devirirse ortalamam .60 kuruştan .36 kuruşa düşmüş oluyor...
LPG ye devam  okkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri