Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasım Çınar link' Alıntı:Milyoncubaba lpg taktirana kadar tamgaz devam
harunhoca link' Alıntı:Milyoncubaba ne düşünüyor bilmiyorum ama bana LPG taktiramazsiniz. general_Shame_on_you
Sabahları soğuk havada 2-3 km ilk mesafede kullanırsanız ,sakin kullanımda dahi 12-13 leri çok rahat görebilirsiniz ,yoksa i. İçi sakin kullanım 9 -10 Ltd oluyor dediğiniz gibi.ama ş.içi 3000 devir vites değişimi yaparsak yine 11-12 çok rahat.harunhoca link' Alıntı:Arkadaşlar nasıl araç kullanıyorsunuz ki bu yakıt tuketimlerini yakaliyorsunuz questionnn. Hunharca ve gaddarca abaniyor olmalısınız gaza. victoryy 13 litre ha akıllara zarar. Ben de sizin yerinizde olsam LPG değil hibrite gecerdim. Bende tuketim 9-9,5 lt arası.
harunhoca link' Alıntı:Arkadaşlar nasıl araç kullanıyorsunuz ki bu yakıt tuketimlerini yakaliyorsunuz questionnn. Hunharca ve gaddarca abaniyor olmalısınız gaza. victoryy 13 litre ha akıllara zarar. Ben de sizin yerinizde olsam LPG değil hibrite gecerdim. Bende tuketim 9-9,5 lt arası.