1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Bilmiyorum sizde kendimi görüyor gibiyim  hahaha

Kasım Çınar link' Alıntı:
Milyoncubaba lpg taktirana kadar tamgaz devam

haha aynen hocam. amacımz sadece bu :)

Milyoncubaba ne düşünüyor bilmiyorum ama bana LPG taktiramazsiniz.  general_Shame_on_you

harunhoca link' Alıntı:
Milyoncubaba ne düşünüyor bilmiyorum ama bana LPG taktiramazsiniz.   general_Shame_on_you

Artık bana da  ;)

Firmalar bizi duysa bize özel indirimler başlatabilir belki harun hocam:D

1.4 T + ş.içi + otomatik + kasmadan kullanım olunca Lpg kaçınılmaz oluyor ,benzinde 11-13 lt arası (ş.içi kısa mesafeli kullanım) 55-65 kuruş yapıyor ,

lpg de 30-35 kuruş ,benzindeyken insan gaza basmaya korkuyor ort tük cok artıyor ,birde tasarruf yapacam diye km lerce 90-100 km hızla gitmek tam bi işkence olur çünkü zaten bizim arabalar hızı belli etmiyor 110-120 km hızla sanki gitmiyormuş gibi oluyor

Arkadaşlar nasıl araç kullanıyorsunuz ki bu yakıt tuketimlerini yakaliyorsunuz  questionnn. Hunharca ve gaddarca abaniyor olmalısınız gaza.  victoryy 13 litre ha akıllara zarar.  Ben de sizin yerinizde olsam LPG değil hibrite gecerdim. Bende tuketim 9-9,5 lt arası.

harunhoca link' Alıntı:
Arkadaşlar nasıl araç kullanıyorsunuz ki bu yakıt tuketimlerini yakaliyorsunuz  questionnn. Hunharca ve gaddarca abaniyor olmalısınız gaza.   victoryy 13 litre ha akıllara zarar.  Ben de sizin yerinizde olsam LPG değil hibrite gecerdim. Bende tuketim 9-9,5 lt arası.
Sabahları soğuk havada  2-3 km ilk mesafede kullanırsanız ,sakin kullanımda dahi 12-13 leri çok rahat görebilirsiniz ,yoksa i. İçi sakin kullanım 9 -10 Ltd oluyor dediğiniz gibi.ama ş.içi 3000 devir vites değişimi yaparsak yine 11-12 çok rahat.

Kesinlikle ben her gün işe git gel kullanıyorum motor ısınamıyor bile 5 km gidiş 5 dönüş bu şeklide misal lamba yanınca 50 tl atıyorum 80 km faln gidince lamba yanyor hiç kasmadan..

Acikcasi aramızda şöyle bir fark var gibi. Ev iş arası beş km fakat kullanmıyorum.  Keyfi ve ailevi durumlarda 10 km  uzeri mesafelerde kullanmaya çalışıyorum.  Bir depo ile 600 km yapiyorum yaklasik. +,- 20 km

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

harunhoca link' Alıntı:
Arkadaşlar nasıl araç kullanıyorsunuz ki bu yakıt tuketimlerini yakaliyorsunuz  questionnn. Hunharca ve gaddarca abaniyor olmalısınız gaza.   victoryy 13 litre ha akıllara zarar.  Ben de sizin yerinizde olsam LPG değil hibrite gecerdim. Bende tuketim 9-9,5 lt arası.

Ben su lpgyi taktirayim yakit degerlerini yazayim ertesi gun ilk işin lpgciye gitmek olacak :))
Saka bi yana gene de tercih meselesidir benzin beni kasmiyor dersen kullanmakta özgürsun ama herkesin ekonomik durumu farkli ha sahsen ben cok iyi duzeyde olsam dahi lpg derim benzine verilen para zarar ziyan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri