1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Sen gencsin tabi gazı dibine kadar kokluyor olmalisin. Sakin kullanımda istanbul şehir içi 9,5 litreyi mümkün degil geçmiyor.  Yani 47 kuruş . Uzun yolda zaten 6 litre civari yakiyor.

çoluk çocuk sahibiyiz hocam asla köklemem gazı :D ama buralarda rampa falan çok santral rampası gibi rampalarda her türlü 30 litreye dayanıyor araç onun dışında pedala içi boş yumurta varmış gibi basarım diyebilirim :D

Bu arada Kocaeli trafiği sanırım biraz daha artırıyor ortalamayı İstanbul da akıcı biraz daha trafik çok kilit saatlerde gezmezseniz...

Yumurta olayina rağmen o kadar yakıyor ise sizin 1.6 lar cok yakiyor ya da sizin araç arızalı.

harunhoca link' Alıntı:
Yumurta olayina rağmen o kadar yakıyor ise sizin 1.6 lar cok yakiyor ya da sizin araç arızalı.

Olabilir hocam bakalım dün çıktık İlk bakımdan belki bundan sonra düşüş olabilir.Uzun yolda 120-140 arası 7.5 litre civarı

Ynt:

Arkadaşlar suan corlu ya geldim sabitleyiciyi 90 a ayarladim ortalama 370 krs yaktı ama gene cok benim için. Ben lpg taksam da konuşmaya dvm edicem bu araba garaj arabasi degil gezme arabasi isterim ki her arkadaş ibreye bakmadan rahatça gezsin keyfini cikarsin

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

wave61 link' Alıntı:
Bu BAŞLIK ASTRA SAHİPLERİNİN KORKULARINI YENEMEDİĞİ KENDİSİ İLE İÇ SAVAŞ YAŞADIĞI TAKTIRANLARIN KENDİLERİNE ORTAK BULARAK RAHATLAMA KATSAYILARINI YÜKSELTTİKLERİ, TAKTIRMAYANLARIN İSE 50-60 KURUŞ BANDINDA YAKITLA GEZDİĞİNİ BİLE BİLE BENİM GİBİ KENDİNİ AVUTTUĞU BİR BAŞLIK... Çok uzattım kafam karıştı anlayın işte :D

Ben seni cok iyi anladim kardeşim :))

Kasım Çınar link' Alıntı:
Milyoncubaba lpg taktirana kadar tamgaz devam

Olacak insallah 10 gun icinde hayırlısı ile

milyoncubaba link' Alıntı:
Olacak insallah 10 gun icinde hayırlısı ile

ÇOK ZORRR 005hihih

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

wave61 link' Alıntı:
ÇOK ZORRR 005hihih
O niye ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri