1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

milyoncubaba link' Alıntı:
bence arabayı almak bu kararı vermekten daha kolay diyim sana :) ama eğer lpgcisen aldıktan sonra seni burada mutlaka göreceğiz bahto kardeşim . yakıt değerleri yüzünden :))

uzun vadeli düşünen araç sahipleri için gerçekten de çok arada kalınacak bir durum . lpg taktırıp baya bi km yapmış ve hiçbir sıkıntı çekmemiş olanlar da yok deil .. bu arkadaşlar da şükür bence çok şanslılar. ben de bu lpg başlıgına dalmış bulunuyorm da benm takıntım apayrı dizel in o lanet olası motor sesinden nefret ettiğim için dizel düşünmüyorum istediği kadar ses yalıtımı vs vs desnler inanmıyorm dizel arac resmen kurak tırmalıyor. aslında ben cok km yapan bırısı deılm  o yuzden direk benzin alıp binme taraftarıyım yılda ne kadar para verrsm de vereym hıc hesabına da girmedim ama boylrsıne donanımlı ve performanslı bi aracı alınca da herkes gibi biliyorm ki bende gezip tozmak istiycem sureklı surmek klllanmak ıstycm o yuzden insanın aklına yine lpg gelıyor. uf daraldım :D kardeş sen haklısın ya yazdıkça stres bastı daha aracım bıle yok :D

astradan önce dizel fiestam vardı. şehir içinde ve dışında araba mazotu kokluyordu. o kadar az yakıyorduki hiç benzini düşünmüyordum.
ama gel gelelim ki konfor konusuna... o motor sesi içerde bi yüksek arabanın dışındaysan mübarek traktör... yol konforunun çok düşük olduğunu düşünüyorum dizel arabaların...
bu sebeple daha konforlu ve performanslı araba almayı düşündüm ve astra turbo aldım. evet aradığım konforu sonuna kadar buldum. yakıt sorununa da şimdilik lpg ile çözüm buldum. zaten alternatif bir çözümde yok. inşallah sorunsuz olarak uzun süre binerim aracıma

onurcura link' Alıntı:
astradan önce dizel fiestam vardı. şehir içinde ve dışında araba mazotu kokluyordu. o kadar az yakıyorduki hiç benzini düşünmüyordum.
ama gel gelelim ki konfor konusuna... o motor sesi içerde bi yüksek arabanın dışındaysan mübarek traktör... yol konforunun çok düşük olduğunu düşünüyorum dizel arabaların...
bu sebeple daha konforlu ve performanslı araba almayı düşündüm ve astra turbo aldım. evet aradığım konforu sonuna kadar buldum. yakıt sorununa da şimdilik lpg ile çözüm buldum. zaten alternatif bir çözümde yok. inşallah sorunsuz olarak uzun süre binerim aracıma

valla bu ses sorununu bir bilene danış başlıgında yeni konu olarak actım bakalm ne yazacaklar. ama sizin söylediklerinize katılıyorum özellkle traktor benzetmesin ;)
Allah kazasız belasız , sıkıntısız kullanmayı nasip etsin en güzelini yapmışınız.

bahto link' Alıntı:
valla bu ses sorununu bir bilene danış başlıgında yeni konu olarak actım bakalm ne yazacaklar. ama sizin söylediklerinize katılıyorum özellkle traktor benzetmesin ;)
Allah kazasız belasız , sıkıntısız kullanmayı nasip etsin en güzelini yapmışınız.

traktör benzetmesi kesinlikle doğru dizel araba için hem aynı para daha az yaksada lpg her zaman benim için daha ön planda. dizel arabaların bakımlarının daha masraflı olduğunu düşünürsek tabiki :)
ama sunu sölemek gerekirse astra j için lpg şarttır bana göre

Bence dizel gürültülü, LPG tehlikeli, benzin ideal.

harunhoca link' Alıntı:
Bence dizel gürültülü, LPG tehlikeli, benzin ideal.

Abi dogru urun ve dogru montajla,lpgnin benzinden daha emniyetli oldugu soyleniyor

Kasım Çınar link' Alıntı:
Abi dogru urun ve dogru montajla,lpgnin benzinden daha emniyetli oldugu soyleniyor
Peki kapalı otoparklara, avm parklarına girmemek , İDO'ya binememek olayı nolacak. Resmen her seferinde bagajı açıp LPG kontrolü yapılıyor, sen buraya giremezsin şeklindeki muamele hiç hoş olmuyor.

harunhoca link' Alıntı:
Peki kapalı otoparklara, avm parklarına girmemek , İDO'ya binememek olayı nolacak. Resmen her seferinde bagajı açıp LPG kontrolü yapılıyor, sen buraya giremezsin şeklindeki muamele hiç hoş olmuyor.

sahsen kendi adıma konuşayım bugüne kadar giremediğim hiçbir avm otopark ido vs olmadı. ha bagaj açma mevzusu oluyor bulamayınca sahsen haz duyuyorum ben bundan. bu devirde cep önemli.

harunhoca link' Alıntı:

Abi ben bu gibi durumlarla hic karsilasmadim ama duydum,zamaninda bilincsizce yapilan montajlar yuzunden yasanan kazalar sonucu insanlarda lpg guvensiz imaji olustu bu baglamla da da senin bahsettiyin gibi gereksiz tedbirler alinmaya baslandi,basinda gorduyumuz lpgden dolayi yanan patlayan araclara dikkat edersen bicogu tofas ve reno gurubunun eski araclari yani cok eskiden yapilmis bilincsiz ve yanlis montajli araclar

LPG benden uzak olsun arkadaşlar steeringwheel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri