Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6000 bakımı denilen olay sadece kontrolden ibarettir. Gerekmedikçe değişen hiçbir şey olmaz. Yağ, soğutucu, akü vb. kontrol edilir, yenilenmiş ise yazılım güncellemesi yaparlar. Bir de aranız iyiyse aracınızı yıkayıp sizi gönderirler
EDIT: ÇOK PARDON, BEN 6.000 (altı bin) BAKIMI OLARAK ALGILADIM... AZ ÖNCE DE 380 NM'LİK MAKİNEYİ 280 NM YAZMIŞIM, İŞLER GÜÇLER SARHOŞ ETTİ, ÖZÜR DİLİYORUM
30.000 bakımında yapılan işlemlerin haricinde eski adı ile V kayışı yani motorun duşından görmüş olduğunuz aksesuar kayışı ve gerekiyorsa gergi bilyaları değişir.
30000 bakımının haricinde extra 100-200 TL fazlası olur (600-750 tl arası birşey tutar)
30.000 bakımında yapılan işlemlerin haricinde eski adı ile V kayışı yani motorun duşından görmüş olduğunuz aksesuar kayışı ve gerekiyorsa gergi bilyaları değişir.
30000 bakımının haricinde extra 100-200 TL fazlası olur (600-750 tl arası birşey tutar)
60 bin bakımı yaklaşmak üzere, bizim araçlarda triger kayışlı mı zincirli mi bilen varmı?1,4t için?bir de son zamanlarda yaptıran varsa servisten fiyat ve ne yapılacağına dair güncel bilgi alan var mı?
60 bin bakımı yaklaşmak üzere, bizim araçlarda triger kayışlı mı zincirli mi bilen varmı?1,4t için?bir de son zamanlarda yaptıran varsa servisten fiyat ve ne yapılacağına dair güncel bilgi alan var mı?
V kayışı bildiğim kadarıyla 60-80 bin aralığında değişiyor duruma göre... Kesinlikle trigerden önce onu düşünmeniz lazım ki koparsa trigerin araya girip onuda kopartabiliyor... Bülent abi söylemiş zaten triger zincir bizde...