1.4 Twinport Enjoy Lpg ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rafael
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rafael

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Meraba arkadaslar 10 gun ıcınde benzıne yapılan zamlar sonucu sınırlendım ve lpg taktırmayı dusunuyorum corsa 1.4 twinport enjoy kullanıorum ve laf lafı acarken bı abımızle konusma sırasında lpg uygulaması sıkıntılı oluo gıbısınden seyler soyledı ama ne kadar dogru acaba bılgılendırırsenız sevınırım
saygılar..

lpg sistemini usta ellerde yaptırırsanız marka önemli değil sorun yaşamassınız. bu arada yılda yaptığınız km ye göre lpg taktırın araca. hesaplamadan lpg ye geçiş mantıksız olabilir.

Artık okuduklarımdan ve gördüklerimden sonra tek akla ve mantığıma yatan şey Şans işi olduğu Yani usta faktörü şans faktörü gibi. Kimi taktırıyor sorunsuzca yıllarca kullanıyor kimi taktırıyor başına almadığı iş kalmıyor.

lpg sistemini usta ellerde yaptırırsanız marka önemli değil sorun yaşamassınız. bu arada yılda yaptığınız km ye göre lpg taktırın araca. hesaplamadan lpg ye geçiş mantıksız olabilir.

bir musibet bin nasihatten iyidir. derler ya marka konusunda keske yasamayalım dersensınz neyı onerırsınz ? yılda 15.ooo km falan yapıorum ama sureklı sehır ıcı kullanıorum.

araç corsa c mi corsa d mi?

daha önceki aracımda 1,5 yıla yakın atiker kullandım. hiç sorun yaşamadım. ama dediğim gibi bence gerçekten lpg yi montajlayacak usta çok önemli. yılda 15,000 km de değmez derim. en az 1,5bin TL masraf yapacaksın, bunu da hesaba katmak lazım ayrıca lpg yi taktın 1 sene sonra satmak istersin aracı bu seferde lpg yi boşuna takmış olacaksın ki aracı satarken bir artısı olmayacak araç değerine.

Yılda 15 Bin km için değer.En son Cruze için yapmıştım hesaplarımı 1 senede kurtarıyordu Lpg montaj vs masraflarını diğer sene kar'a geçiyordu.

bir musibet bin nasihatten iyidir. derler ya marka konusunda keske yasamayalım dersensınz neyı onerırsınz ? yılda 15.ooo km falan yapıorum ama sureklı sehır ıcı kullanıorum.

1-vialle (hollanda) (pahalı ama içlerinde en kalitelisi ve en sorunsuzu)
2-prins (hollanda)
3-teleflex (hollanda)
4-brc (italyan)
5-landirenzo (italyan)

Geri