1.4 turbo yakıt tüketimi

1.4 turbo active select sakin kullanımda ne kadar yakar

• 8

Oy: 11 32.4%
  • 9

Oy: 8 23.5%
  • 10

Oy: 8 23.5%
  • 11

Oy: 7 20.6%
  • 12

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34

cancan93

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim aracım şehir içi sakin kullanımda 11.3 litre yakıyor ortalama hızım 44 km birde sizlere sorayım dedim bunun asıl oluru nedir

Ynt: 1.4 turbo yakıt tüketimi

Ortalama hızınıza göre yakıt tüketiminiz fazla gibi geldi bana. Bu ortalamaya şehir dışı yüksek hızlar da dahil mi acaba? (150+)

Daha arabayı aldığımdan beri şehir dışına çıkmak nasip olmadı full şehir içi yaptım banada yüksek geliyor o yüzden sürekli benzer soruyu soruyorum yüksek devirdede kullanmıyorum ortalamam 11 küsür sürekli sadece 1 de fa 11 in altına indi ondada caddebostan sahilden bostancıya kadar cruise controlle gittim gece 3 te yollar bomboştu 60 km ye sabitledim ortalama 10.5 lara inmişti o zaman sonraki bi kaç günde tekrar olurunu buldu 11 lere çıktı

Kilometre düşükse fazla yakması normal zaman geçtikçe düşecektir tüketiminiz sıkmayın canınızı.

Aracı ikinci el aldım şu anda 15binde araç azda değil o kadar. 10 litrelere inse en azından çokta sakin kullanıyorum ama yapıcak bişey yok heralde :(

Benim tüketim ortalamam uzun süredir 7.2 litredeydi 2 gün önce 4. viteste 190km hızla biraz seyredince 7.8 e çıktı  8)

Sizin araç otomatik mi?

8, 8.5 fazla yakmaz.

cancan93 link' Alıntı:
Sizin araç otomatik mi?

Kardeşim senin araba otomatik ise rakamlar normal, 1.4 T ile ilgili değil Active Select ile ilgili.

Aslında foruma Active Select yakıt tüketimi diye de bir başlık açmak lazım.

Yakmak biraz daha müslüman kalır :) İçiyor resmen :D aynen 10-11 aralarında gidiyor benimkide.

Geri