Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harunhoca link' Alıntı:Belki Mersin daha ılık ve trafik daha uygun olduğu için biraz daha avantajlısin ancak istanbulda bu sogukta şehir içinde 9 lt. Altı benim için hayal şimdilik. Ancak yazın 8 lt.civari mümkün bence.
Umut fakirin ekmeği derler. Eğer aracınız a/s ise ve istanbul gibi bir trafikte ise 8 li değreler görmeniz zor gibi, moralinizi bozmak değil niyetim. Ancak kendinizi kışa göre ayarlayın yaz çıkarsa bahtınıza okkkilkmat40 link' Alıntı:arkdaşlar merhaba..aranıza yeni katıldım.2013 1.4 t sport aracım var. 5600 km de şuan.
şehirdışı rekorum 4.7 litre.(90 km) ama şehir içi 9.8 litrenin altına inemedik..beklemeye devam belki bir gün iner diye)
benim aracım sizinkinin ikizi gibi 2013 1.4 T 140 ho SPORT sedan km şu an 6.080 oldu ....sizin şehir dışı ortalamanıza hayran kaldım. Kayseri ilinde 5000 km boyunca şehir içi kullandım ort. 8.2 - 8.3 civarına kadar indi....ancaaaak ilk defa uzun yola çıktım Kayseri'den Kahramanmaraş-şanlıurfa- Gaziantep tekrar Kayseri toplam 1060 km ful depo ile 730 km kırmızı ışık yandı ort hızım 90-130 arası seyretti. Tahminim bir depo 800-820 arası yapardı. Genel olarak hız sabitleyici 100-110 civarı kullandım (tek şerit yollar hariç) NETICEDE 1060 Km YOLU 6.2 ORTALAMA ILE TAMAMLADIM MORALIM BOZUK şEHIR DIşI YAKIT ORTALAMASI YÖKSEK GELDI BANA şuam 6080 km deyim acaba ileride uzun yol ortalamam düşermi? şehir içi ortalamam çok iyi fabrika verisinin altına indi 8.9 yanlış hatırlamıyorsam ... Ama uzun yol üzdü km de 330_360 krş aralığında yaktı tüp taktırmak istemiyorum bu konuda uçurumun kenarında hissediyorum kendimi... Yıllık 10000-12000 km arası yol yaparım kafam çooook karışık ,.. Performansa gelince 2005 den veri Astra kullanıcısıyım İLK DEFA ALMAN ARABASINA BİNDİğİMİ BANA BU KASASI DOYA DOYA HİSSETTİRDİ ARAÖ RAMPALARI (ACTİVE SELECT ) düz yol gibi çıkıyor frenler mükemmel ötesi 100-110 km ile giderken rampa yukarı sollamaya çıktığımda sırtımı koltuğa yapıştırması cezbetti...virajlarda dengede kalma isteği hoş ...BIRDE şEHIR DIşI ORTALAMAMI 5-5.50 ÖEKEBİLSEM ÖMRÖ BILLAH SATMAM BU ARABAYIylc link' Alıntı:Ben 1.3 dizel ile akşam 7 gibi izmirden çıktım çok yoğun trafik ve yoğun yağmur eşliğinde Salihli'ye geldim ortalama 5.0 yarın uşak 'a devam edeceğim bakalım ortalama ne olacak
Siz iyi değerler yakalamışsınız.
şehir dışı 5-5.5 ortalama için 95-100 arasında gitmek gerekiyor 100'ü geçmeye başladığınız zaman 5.5 ortalamayı geçiyor ne yazık ki.Armut38 link' Alıntı:benim aracım sizinkinin ikizi gibi 2013 1.4 T 140 ho SPORT sedan km şu an 6.080 oldu ....sizin şehir dışı ortalamanıza hayran kaldım. Kayseri ilinde 5000 km boyunca şehir içi kullandım ort. 8.2 - 8.3 civarına kadar indi....ancaaaak ilk defa uzun yola çıktım Kayseri'den Kahramanmaraş-şanlıurfa- Gaziantep tekrar Kayseri toplam 1060 km ful depo ile 730 km kırmızı ışık yandı ort hızım 90-130 arası seyretti. Tahminim bir depo 800-820 arası yapardı. Genel olarak hız sabitleyici 100-110 civarı kullandım (tek şerit yollar hariç) NETICEDE 1060 Km YOLU 6.2 ORTALAMA ILE TAMAMLADIM MORALIM BOZUK şEHIR DIşI YAKIT ORTALAMASI YÖKSEK GELDI BANA şuam 6080 km deyim acaba ileride uzun yol ortalamam düşermi? şehir içi ortalamam çok iyi fabrika verisinin altına indi 8.9 yanlış hatırlamıyorsam ... Ama uzun yol üzdü km de 330_360 krş aralığında yaktı tüp taktırmak istemiyorum bu konuda uçurumun kenarında hissediyorum kendimi... Yıllık 10000-12000 km arası yol yaparım kafam çooook karışık ,.. Performansa gelince 2005 den veri Astra kullanıcısıyım İLK DEFA ALMAN ARABASINA BİNDİğİMİ BANA BU KASASI DOYA DOYA HİSSETTİRDİ ARAÖ RAMPALARI (ACTİVE SELECT ) düz yol gibi çıkıyor frenler mükemmel ötesi 100-110 km ile giderken rampa yukarı sollamaya çıktığımda sırtımı koltuğa yapıştırması cezbetti...virajlarda dengede kalma isteği hoş ...BIRDE şEHIR DIşI ORTALAMAMI 5-5.50 ÖEKEBİLSEM ÖMRÖ BILLAH SATMAM BU ARABAYI
Ortalamaniz gayet normal. Benzinli bi aracta 5 LT altini gormeniz imkansiz bence.Armut38 link' Alıntı:benim aracım sizinkinin ikizi gibi 2013 1.4 T 140 ho SPORT sedan km şu an 6.080 oldu ....sizin şehir dışı ortalamanıza hayran kaldım. Kayseri ilinde 5000 km boyunca şehir içi kullandım ort. 8.2 - 8.3 civarına kadar indi....ancaaaak ilk defa uzun yola çıktım Kayseri'den Kahramanmaraş-şanlıurfa- Gaziantep tekrar Kayseri toplam 1060 km ful depo ile 730 km kırmızı ışık yandı ort hızım 90-130 arası seyretti. Tahminim bir depo 800-820 arası yapardı. Genel olarak hız sabitleyici 100-110 civarı kullandım (tek şerit yollar hariç) NETICEDE 1060 Km YOLU 6.2 ORTALAMA ILE TAMAMLADIM MORALIM BOZUK şEHIR DIşI YAKIT ORTALAMASI YÖKSEK GELDI BANA şuam 6080 km deyim acaba ileride uzun yol ortalamam düşermi? şehir içi ortalamam çok iyi fabrika verisinin altına indi 8.9 yanlış hatırlamıyorsam ... Ama uzun yol üzdü km de 330_360 krş aralığında yaktı tüp taktırmak istemiyorum bu konuda uçurumun kenarında hissediyorum kendimi... Yıllık 10000-12000 km arası yol yaparım kafam çooook karışık ,.. Performansa gelince 2005 den veri Astra kullanıcısıyım İLK DEFA ALMAN ARABASINA BİNDİğİMİ BANA BU KASASI DOYA DOYA HİSSETTİRDİ ARAÖ RAMPALARI (ACTİVE SELECT ) düz yol gibi çıkıyor frenler mükemmel ötesi 100-110 km ile giderken rampa yukarı sollamaya çıktığımda sırtımı koltuğa yapıştırması cezbetti...virajlarda dengede kalma isteği hoş ...BIRDE şEHIR DIşI ORTALAMAMI 5-5.50 ÖEKEBİLSEM ÖMRÖ BILLAH SATMAM BU ARABAYI