1.4 T Brc Lpg Butonu Yer Değişikliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hlkast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hlkast

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Astramı yaklaşık 2 yıldır lpg ile kullanmaktayım. Lpg butonun montajı, kaput kaldırma kolunun arkasına yapılmıştı. Lpg gösterge lambaları sürüş pozisyonunda görünmüyor ve lpg-benzin geçişi için butona uzanmak bir hayli zor oluyordu. walll Başka bir işlem için konsolu söktümde , çakmaklığın çapı ile butonun çapının aynı olduğunu fark ettim. Montaj yapan arkadaşlar kabloyuda yeterince uzun bırakmışlar ve çakmaklığa monte etmeyi başardım. Çakmaklıkta kapaklı olduğu için buton aracın iç estetiğini bozmuyor ve görünmüyor. Mevcut eski deliğide uygun bir plug ile kapattım. Yeni montaj yaptırcak form arkadaşlarımız için belki bir fikir olur… Forma ilk defa fotoğraf yükleyeceğim umarım başarırım...

Ynt: 1.4 T Brc Lpg Butonu Yer Değişikliği

Harika bir fikir tebrik ederim, kablo uzunluğu yeterliyse çok iyi bir yer.

Tamam ama çakmaklık nasıl kullanılacak? Çakmak kullanmıyor olsanız bile priz olarak işinize yarayabilirdi...

yxV8AK.jpg

U5m2MI.jpg

BcJf0W.jpg

REC link' Alıntı:
Tamam ama çakmaklık nasıl kullanılacak? Çakmak kullanmıyor olsanız bile priz olarak işinize yarayabilirdi...

Sevgili REC aracım 2011 model aracım çakmaklığını hiç kullanmadım. Aracımda necvox multimedia var ve onunda ıpod çıkışı usb çıkışları vs. yeterince var. Şarj için onları kullanıyorum. Tabiki doğru söylüyorsun şarj için kullanan arkadaşlar var ise sıkıntı olabilir.

madmax50 link' Alıntı:
Harika bir fikir tebrik ederim, kablo uzunluğu yeterliyse çok iyi bir yer.
thnxx

Çok iyi olmuş .benimki kapat açma kolunun üzerinde

Hocam şimdi göründü fotoğraflar. Çok güzel olmuş yeri ;)

On numara olmus tebrik ederim. Gercekten guzel secim.

Geri